Şimdi Ara

Monster bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütcem 5500 Tl monster bilgisayar alacağım... Hangisine Tavsiye edersiniz :)

• arkadaşlar bende Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı alacağım ancak tam olarak güvenli mi değil mi bilmiyorum fikri olan ya da daha önceden tecrübesi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

arkadaşlar bende Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı alacağım ancak tam olarak güvenli mi değil mi bilmiyorum fikri olan ya da daha önceden tecrübesi olan var mı acaba?

Monster markasına sonuna kadar güvenebilirsiniz hiç bir konuda sorun çıkartıcaklarını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma bir nevi Türk firması ve çok yardımcı oluyorlar sorun yaşamazsın
  • tamamdır herkese çok teşekkürler, hiç olumsuz dönül olmadığına göre hayırlısıyla alırım inş. eywallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim bence 5500tlye yazık edersin. araştırırsanız monsterden alacağınız 5500tl lik bilgisayar toplayacağınız(monitör dahil) 3500-4000 tllik bir bilgisayara denk olur aynı zamanda daha uzun ömürlü ve sağlıklı olur. Bunu monsteri kötülemek için söylemiyorum tüm laptoplarda bu böyle. ben de monster almayı planlıyordum ancak küçük bir araştırmadan sonra anladım ki çok yüksek bir meblağ vermedikçe laptoptan gaming pc olmaz. Masaüstü toplamaya karar verdim bende. Size de önerim bir daha düşünün masaüstü almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chunkorfly

Kardeşim bence 5500tlye yazık edersin. araştırırsanız monsterden alacağınız 5500tl lik bilgisayar toplayacağınız(monitör dahil) 3500-4000 tllik bir bilgisayara denk olur aynı zamanda daha uzun ömürlü ve sağlıklı olur. Bunu monsteri kötülemek için söylemiyorum tüm laptoplarda bu böyle. ben de monster almayı planlıyordum ancak küçük bir araştırmadan sonra anladım ki çok yüksek bir meblağ vermedikçe laptoptan gaming pc olmaz. Masaüstü toplamaya karar verdim bende. Size de önerim bir daha düşünün masaüstü almayı.

Bu konuda arkadaşa katılıyorum ancak sürekli seyahat ediyorsanız her yere götürüp oyun oynamak istiyorsanız da monster notebooklar sizi pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.