Şimdi Ara

Monster Abra A7 v6.4 Sıcaklık Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar. iyi günler dilerim. öncelikle ufak bir sorunum var. kısaca özetlemek gerekirse, bilgisayarım sistem boşta olduğu halde 57-59 derece sıcaklıkta sürekli. fakat diğer bir arkadaşım, benim kullandığım modelin 2 alt versiyonunu kullanıyor ve cpu sıcaklık değerinin 45'i aşmadığını söylüyor sistem boştayken. sorunu anlayabilmiş değilim. bu değerler normal mi? 4 farklı şekilde format atmama rağmen sıcaklık değerleri hep sabit. bu model bir laptop da bu değerler normal mi? aydınlatırsanız sevinirim.

• arkadaşlar, yardımcı olabilecek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececiyimlanben

arkadaşlar merhabalar. iyi günler dilerim. öncelikle ufak bir sorunum var. kısaca özetlemek gerekirse, bilgisayarım sistem boşta olduğu halde 57-59 derece sıcaklıkta sürekli. fakat diğer bir arkadaşım, benim kullandığım modelin 2 alt versiyonunu kullanıyor ve cpu sıcaklık değerinin 45'i aşmadığını söylüyor sistem boştayken. sorunu anlayabilmiş değilim. bu değerler normal mi? 4 farklı şekilde format atmama rağmen sıcaklık değerleri hep sabit. bu model bir laptop da bu değerler normal mi? aydınlatırsanız sevinirim.

Bende de Asus vardı boşta olduğu halde ısı ortalama 60 derece falan oluyordu hatta açık kaldıkça ısı artıyordu 80 lere kadar falan bende gönderdim değişim gönderdiler kronik bir sorun olabilir bir görüş monster ile. Üstelik monster turbo çift fanlı laptoplardır ısınma hiç yapmamaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

arkadaşlar merhabalar. iyi günler dilerim. öncelikle ufak bir sorunum var. kısaca özetlemek gerekirse, bilgisayarım sistem boşta olduğu halde 57-59 derece sıcaklıkta sürekli. fakat diğer bir arkadaşım, benim kullandığım modelin 2 alt versiyonunu kullanıyor ve cpu sıcaklık değerinin 45'i aşmadığını söylüyor sistem boştayken. sorunu anlayabilmiş değilim. bu değerler normal mi? 4 farklı şekilde format atmama rağmen sıcaklık değerleri hep sabit. bu model bir laptop da bu değerler normal mi? aydınlatırsanız sevinirim.

Bende de Asus vardı boşta olduğu halde ısı ortalama 60 derece falan oluyordu hatta açık kaldıkça ısı artıyordu 80 lere kadar falan bende gönderdim değişim gönderdiler kronik bir sorun olabilir bir görüş monster ile. Üstelik monster turbo çift fanlı laptoplardır ısınma hiç yapmamaları lazım

hocam, müşteri hizmetleri değerlerin nomal olduğunu savunuyor. bu ısı değerlerini gören başka müşterileri olduğunu da sanmıyorum. öğlen üzeri, windows defender çalıştırıp bir tarama yapayım dedim, 88 ısı değerlerini gördü :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

hocam, müşteri hizmetleri değerlerin nomal olduğunu savunuyor. bu ısı değerlerini gören başka müşterileri olduğunu da sanmıyorum. öğlen üzeri, windows defender çalıştırıp bir tarama yapayım dedim, 88 ısı değerlerini gördü :)

monstere mail at ısı değerlerini ekran görüntüsü alıp kanıt niteliğinde gönder bende öyle yapmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.