Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 Windows 10'da Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 10'a geçtim temiz kurulum yaptım, fakat Windows 8.1 kullanırken rahatlıkla oynadığım oyunlarda anlık donmalar oluyor Windows 10 da. Oynadığım oyunlar Gta 5, Cs Go, Fifa 15 falan, genellikle Fps ler de bi sıkıntı yok oyun akıyor ama arada bir anlık donmalar oluyor, sizde de var mı bu tarz bir sorun merak ettim.

• thes1nner kullanıcısına yanıt
    Henüz denemedim. Deneyince bilgi veririm.
  • internette biraz araştırdım sanırım herkes aynı sorundan şikayetçi anlık fps düşüşleri oluyor bütün oyunlarda
  • thes1nner kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 Pro'yu Windows 10 Pro'ya yükselttim. Ardından sistemi sıfırladım. Eksik sürücüleri kurdum ve mevcut sürücüleri güncelledim. Testlerimi bu sistemde yapacağım.

FIFA 15'te deneme yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hatta Windows 8.1'den daha performanslı olduğunu söyleyebilirim.
    Euro Truck Simulator 2'de deneme yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Windows 8.1'e göre oyunun akıcılığının fark edilir ölçüde arttığını gözlemledim.

Bilgisayarı yeni kurduğunuz için belki yapmamışsınızdır diye söylüyorum. "Güç Seçenekleri" içerisinde "Yüksek performans" seçeneğini seçmeyi unutmayın. Ayrıca eksik sürücü bırakmayın.
  • Güç ayarlarıni biliyorum yüksek performansta zaten ama bende böyle bir sıkıntı var driver vs falan hepside güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sekilde win 8.1de en ust ayarlarda oynadigim fifa 15 simdi cildirtacak duzeyde donuyor.
    Ekran kartini guncelledim fayda etmedi.Gta 5 oynuyorum tik yok fifa 15 kasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnede yükseltme ile win 10 'a geçtim ama hiç bir soryun yaşamadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.