Şimdi Ara

Monster Abra a5 2.1 fan sesi desibel?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkurler bekliyoruz
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Sizin ilginizden dolayı zaten direk konuyu kestirip atmak istemedim. Ama siz de bilirsiniz ki söz insanlar üzerinde beklenti yaratır ve beklentileri karşılanmazsa ister istemez olumsuz düşünmeye başlar. İnsan yaratılıştan böyledir. Kesin bir tarih yerine ilerleyen bir tarihte deseydiniz bu başlık 2. yorumda kilitlenecekti. yine de ilginiz için teşekkürler.

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Söz verdiğimiz gibi MONSTER ABRA A5 V2.1 serisi kasa sıcaklığı ve fan gürültüsü (dB) testlerini gerçekleştirdik inceleme videosunu yukarıda bulabilirsiniz.

Yorum ve değerlendirmeyi size bırakıyoruz.

İyi seyirler..

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• o ses ne öyle sağır oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Verdampfer;

Videonun çekildiği ortamdaki gürültü seviyesi 42-43 dB arası ölçülmüştür o da Min. ölçülen eşik değeridir. Yani notebook kapalı iken ortamdaki normal gürültü değeridir. Dış sesler de videoya dahil olduğu için fan gürültüsü sanki aşırı sesli gibi gelebilir size ancak kamera mikrofonundan kaydedilen ses tüm ortam sesini kaydediyor ve daima ortamdaki en yüksek sese odaklanıp mikrofonu o sese kilitliyor ve ses normalden daha yüksek seviyede kaydediliyor bu da sanki size fan aşırı bir gürültü çıkarıyormuş hissi veriyor.

Videoyu montajlarken özellikle ham sesi ellemedik yani videoda duyduğunuz ortam sesi gerçekte kulağınızın duyduğu ses ile kıyaslandığında bu kadar yüksek değildir.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Verdampfer;

Videonun çekildiği ortamdaki gürültü seviyesi 42-43 dB arası ölçülmüştür o da Min. ölçülen eşik değeridir. Yani notebook kapalı iken ortamdaki normal gürültü değeridir. Dış sesler de videoya dahil olduğu için fan gürültüsü sanki aşırı sesli gibi gelebilir size ancak kamera mikrofonundan kaydedilen ses tüm ortam sesini kaydediyor ve daima ortamdaki en yüksek sese odaklanıp mikrofonu o sese kilitliyor ve ses normalden daha yüksek seviyede kaydediliyor bu da sanki size fan aşırı bir gürültü çıkarıyormuş hissi veriyor.

Videoyu montajlarken özellikle ham sesi ellemedik yani videoda duyduğunuz ortam sesi gerçekte kulağınızın duyduğu ses ile kıyaslandığında bu kadar yüksek değildir.

Saygılarımızla,

Teşekkürler

• güzel inceleme tesekkurler...
  • keske testi bilgisayar kapaliyken baslatip bilgisayari actiginizda kac desibel farkettigini gorebilseydik boylece ortam sesinin ustune ne kadar ses var gorebilirdik
  • Bende A7 modeli var. GTX 950 ekran kartı var.

Dengeli Modda
    Oda sessiz iken 25 dB
    Fan normal iken 31 db
    Çalışırken 41 db
    Turbo mod 50 db

Rahatsız edici olan ise CPU kullanımı %20 iken bile fan bir durup bir hızlanıyor.
    Kendim bir güç profili ekleyerek CPU kullanımını %85 ile sınırladım. Normal kullanımda ses çıkarmıyor. (30 db ölçtüm) Ölçümde Note 4 ile sound meter kullandım.

Yine de bu fiyata alınacak daha iyi bir cihaz bulamadım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95A7E9C1A -- 15 Eylül 2015; 11:00:45 >
  • Ben internette Victor marka bilgisayarlarının böyle teknik bir alet kullanılmadan yapılan ses ölçümlerini izledim. Dehşet gürültülü görünüyor. Tabi bir kaç video belirleyici olmaz. Ancak genel olarak Viktor daha gürültülü denmekte. Daha doğrusu viktor un gürültüsü bir sorun olarak sıkça lanse ediliyor.
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Victor g501 kullanıyorum böyle bir durum yok. Forumda Monster reklami yapan baya kişi var, inanmayin derim.

Ayrica bilgisayar isinacagina ses yapsın daha iyi. Isininca onca sorun. Benim laptopun 70 dereceyi aştığını gormedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.