Şimdi Ara

Monotonlaşan hayatı değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne yapsam yapayım ev ev bilgisayar bilgisayar bıktım artık.Bu zinciri nasıl kırabilirim?Neler yapılabilir?Ne tür aktiviteler?Tüm gün bilgisayarın başında cidden bıktım para sorun değil.Zaten en boktan yerde yaşıyorum Pursaklar böyle yer mi olur?Yapılabilecek hiçbir şey yok.Evde anca bilgisayarda falan oyun oynanıyor.Bisiklet misiklet sür derseniz onu bile sürecek yer yok.Kimseye çaktırmıyorum ama cidden çok kötü durumdayım bıkkınlık geldi.Dalgaya almamanızı rica ederim.Ara sıra güzel öneriler çıkıyor forumdan.

• Bende ilk izlediğimde böyle diyordum 2-3 güne geçer merak etme
  • Ankara - Pursaklar mı ?
  • asosyal detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanzolata

Bende ilk izlediğimde böyle diyordum 2-3 güne geçer merak etme

Tamam aga büyüksün.
    @Cpt. Evet.Hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum denebilir.Bu arada asosyal diyenler sürekli dışarıda dolaşıp o mesajı bile dışarıdan atıyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke1235 -- 11 Nisan 2012; 14:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Beyler ne yapsam yapayım ev ev bilgisayar bilgisayar bıktım artık.Bu zinciri nasıl kırabilirim?Neler yapılabilir?Ne tür aktiviteler?Tüm gün bilgisayarın başında cidden bıktım para sorun değil.Zaten en boktan yerde yaşıyorum Pursaklar böyle yer mi olur?Yapılabilecek hiçbir şey yok.Evde anca bilgisayarda falan oyun oynanıyor.Bisiklet misiklet sür derseniz onu bile sürecek yer yok.Kimseye çaktırmıyorum ama cidden çok kötü durumdayım bıkkınlık geldi.Dalgaya almamanızı rica ederim.Ara sıra güzel öneriler çıkıyor forumdan.

kardeşim, sabah erken kalkmaya çabala.
    alkol sigara varsa azalt.
    sabah kahvaltını mutalaka sağlam yap, at kendini dışarı.. cebinde para yoksa yürü.
    Mümkünse spor yapmaya çalış. Okul iş yoksa mutlak spor yap. Koşuya çık. varsa spor salonuna git. orada mutlak insanlarla kaynaşırsın.
    Enkötü ihtimal telefonuna yukle mp3leri, evde dinleyeceğine çık dığarda dolaşırken dinle.

Ama maddi durumun iyiyse, sevmediğin semtte durmak zorunda değilsin. yani uyan cık git canlı semtlere. eve geldiğinde ailenle muhabbet et,sonra 1 2 saat bilgisayarda takıl, sonra uyu. Facebook twitter takılma. Telefondaki internet paketinide iptal et

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Beyler ne yapsam yapayım ev ev bilgisayar bilgisayar bıktım artık.Bu zinciri nasıl kırabilirim?Neler yapılabilir?Ne tür aktiviteler?Tüm gün bilgisayarın başında cidden bıktım para sorun değil.Zaten en boktan yerde yaşıyorum Pursaklar böyle yer mi olur?Yapılabilecek hiçbir şey yok.Evde anca bilgisayarda falan oyun oynanıyor.Bisiklet misiklet sür derseniz onu bile sürecek yer yok.Kimseye çaktırmıyorum ama cidden çok kötü durumdayım bıkkınlık geldi.Dalgaya almamanızı rica ederim.Ara sıra güzel öneriler çıkıyor forumdan.

kardeşim, sabah erken kalkmaya çabala.
    alkol sigara varsa azalt.
    sabah kahvaltını mutalaka sağlam yap, at kendini dışarı.. cebinde para yoksa yürü.
    Mümkünse spor yapmaya çalış. Okul iş yoksa mutlak spor yap. Koşuya çık. varsa spor salonuna git. orada mutlak insanlarla kaynaşırsın.
    Enkötü ihtimal telefonuna yukle mp3leri, evde dinleyeceğine çık dığarda dolaşırken dinle.

Ama maddi durumun iyiyse, sevmediğin semtte durmak zorunda değilsin. yani uyan cık git canlı semtlere. eve geldiğinde ailenle muhabbet et,sonra 1 2 saat bilgisayarda takıl, sonra uyu. Facebook twitter takılma. Telefondaki internet paketinide iptal et

Okul var,alkol sigara yok spor salonu da yok .Evde kendim vücut geliştiriyorum.Aslında tek başıma Kızılay'a falan gidebilirim.Tam kafadan bir arkadaş yok buralarda.Sağ ol dostum önerin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    Hayatım çok monoton
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.