Şimdi Ara

Monoton Hayatın Günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Suriyeli iyi kazıklamış dikkat lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın herkese.
    Dün yazamadım, yorgundum. Dün 17:00'da işten çıktım. Giderken yarım kilo şeker aldım. Eve gittim duş aldım uzandıydım öyle aç susuz uyuyakalmışım.

Sabah erken kalkıp camiye gittim. Ordan geldim, evde oturuyorum şuan. Toplu bayram mesajı attım. Minareden atlar bayramınızı kutlarım tarzı mesajlar sevmiyorum. Sade olmasına özen gösteriyorum.

"Sevdikleriniz ile birlikte mutlu ve sağlık nice bayramlar dilerim. Ad Soyad" Bundan yazdım gönderdim.

Sizlerinde bayramını kutlarım arkadaşlar, nice mutlu bayramlar dilerim.

• Şuanlık hiç misafirim gelmedi. Müzik açtım dinliyorum.

Altıma mavi kot pantolon, üzerime ise siyah tshort giydim. Kenarda beyaz gömlek duruyor, misafir gelirse giyeyim diye.
    Siyah düğmeli ve yakasının iç kısmı siyah.

3 kilo et aldım, bir amca ile teyze var onlara verecektim. Birazdan onları götürürüm ve hem de ellerini öperim.

Hep tebessüm ederek söyler Hüseyin Amca; seni bizim oğlumuz yapalım diye. :)

Haberlere bakarken denk geldim. Hac sırasında izdiham yaşanmış çok sayıda yaralı ve ölü varmış.

İzdiham neden olmuş, nasıl olmuş anlayamadım. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diler ailesine sabır dilerim. Yaralananlara ise acil şifalar diliyorum.

Bu arada bayram da eğleniyor musunuz? Allah eğlencenizi moralinizi bozmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=wGgNUOW-dvc

• quote:

Orijinalden alıntı: Toplumsuz Dünya

Şuanlık hiç misafirim gelmedi. Müzik açtım dinliyorum.

Altıma mavi kot pantolon, üzerime ise siyah tshort giydim. Kenarda beyaz gömlek duruyor, misafir gelirse giyeyim diye.
    Siyah düğmeli ve yakasının iç kısmı siyah.

3 kilo et aldım, bir amca ile teyze var onlara verecektim. Birazdan onları götürürüm ve hem de ellerini öperim.

Hep tebessüm ederek söyler Hüseyin Amca; seni bizim oğlumuz yapalım diye. :)

Haberlere bakarken denk geldim. Hac sırasında izdiham yaşanmış çok sayıda yaralı ve ölü varmış.

İzdiham neden olmuş, nasıl olmuş anlayamadım. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diler ailesine sabır dilerim. Yaralananlara ise acil şifalar diliyorum.

Bu arada bayram da eğleniyor musunuz? Allah eğlencenizi moralinizi bozmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=wGgNUOW-dvc

Hocam annenız babanız yok mu ya da kardesınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.