Şimdi Ara

MONOPOLY Üstadları aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda monoploy ustadı varsa lazvegaza gitiyosunuz
    http://www.lasvegasagidiyoruz.com/ Anlamadım ben bişe +18 olmak gerekiyo yarışmaya katılabilmek için ben +18 değilim + monopolyden anlamam belki birine lazım olur diye konu açtım






    TÜRKİYE MONOPOLY ŞAMPİYONASI YARIŞMA KURALLARI

    1. Hasbro İntertoy Eğitim Araçları San. Tic. A.Ş. bu yarışma kurallarında kısaca “Hasbro Türkiye” olarak anılmaktadır.

    2. Türkiye Monopoly Şampiyonası’nın ön elemeleri 02.03.2009 (saat:00.00) - 09.04.2009 (saat:17:00) tarihleri arasında gerçekleşecektir.

    3. Şampiyona ön elemelerine katılmak isteyenlerwww.lasvegasagidiyoruz.com internet adresinde yer alan başvuru alanını çevrim içi (online) doldurarak başvuracaklardır.

    4.www.lasvegasagidiyoruz.com adresli web sitesinde yapılacak ön eleme sonucunda en yüksek puanı kazanan 52 kişi 19.04.2009 tarihinde İstanbul’da yapılacak Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne katılmaya hak kazanacaktır.

    5. İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne katılma hakkı kazanan finalistlerin şampiyonaya katılmaları için yapacakları ulaşım giderleri kendilerine aittir.

    6. Türkiye Monopoly Şampiyonasına katılmak için, katılımcının Türk vatandaşı olması gerekmektedir.

    7. 18 yaşından küçükler siteye üye olamaz, ön elemelere katılamaz, katılsalar da final oynayamazlar.

    8. Katılımcılar üyelik formunda yer alan bilgilerin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar Türkiye Monopoly Şampiyonası finalisti olmaya hak kazansalar bile ABD’de yapılacak Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanamazlar.

    9. Türkiye Monopoly Şampiyonası’na katılacak finalistlerin belirleneceği ön eleme turunun sonuçları, 10.04.2009 tarihindewww.lasvegasagidiyoruz.com internet sitesinde açıklanacaktır. En iyi 52 yarışmacının belirleneceği liste, ön eleme turunun sona erdiği 9 Nisan 2009 saat 17:00’deki son puan sıralamasına göre hazırlanacak olup, yedek finalistlerin belirlenmesinde de aynı yöntem uygulanacaktır. Ön elemeler sonucu birden fazla kişinin aynı skoru elde etmesi halinde yaşı küçük olan kişi Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne katılmaya hak kazanır.

    10. Türkiye Monopoly Şampiyonası finalistleri 19.04.2009 tarihinde yapılacak Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali için online üyelik kaydı formunda belirttikleri telefon numaraları aracılığıyla mesai saatleri içinde yapılacak aramalarla davet edilecektir. Telefon aracılığıyla 14.04.2009 tarihinde saat 18:00’e kadar kendisine ulaşılamayan finalistler, Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’nde yarışma hakkını kaybedecektir. Bu kişilerin yerlerine yedek katılımcılar Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne davet edilecektir. Yedek katılımcı sayısını Hasbro Türkiye belirleyecektir.

    11. Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne ilişkin kural ve koşullar Hasbro Türkiye tarafından belirlenecektir. Yarışmacıların bu kural ve koşullara uymaları gerekmektedir.

    12.www.lasvegasagidiyoruz.com internet sitesindeki ön eleme turunu geçen 52 finalistin katılacağı Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali 19.04.2009 tarihinde İstanbul’da düzenlenecektir. Dörder kişilik toplam 13 masada düzenlenecek ilk tur sonunda en fazla para ve değere sahip 4 yarışmacı final oyununa katılacak, final ayağında en fazla para ve değere sahip yarışmacı Türkiye Şampiyonu olurken diğer 3 final oyuncusu da puan ve değerlerine göre yedek olarak sıralanacaktır. Türkiye Şampiyonu’nun bu şartnamede yer alan maddeler nedeniyle şampiyonluk hakkını kaybetmesi durumunda sırasıyla yedeklere, Las Vegas’taki Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı verilecektir.

    13. Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’nin ilk ayağına saat 16:00’da başlanacak olup bu saate kadar finalin düzenleneceği alana gelip kayıt yaptırmayan finalistler finalde yarışma hakkını kaybedecektir. Bu durumda yerlerine yedekler final yarışmasına katılma hakkı kazanacaktır.

    14. Finalistlerin, finalin ilk ayağında yarışacağı masalara dağılımları Hasbro Türkiye tarafından yapılacaktır. Yedeklerle birlikte toplam sayı 52’ye ulaşmazsa aşağıda belirtilen şekilde hareket edilecektir:

    i. Yedekler eksik masaların sıralarına göre 1. masadan başlayarak dağıtılacaktır. Bu durumda 3 yarışmacılı masalar kalırsa bu masalar 3 kişi ile finalin ilk ayağını tamamlayacaktır.

    ii. Yedeklerin yerleştirilmesine rağmen 2 ya da 1 yarışmacı ile kalan masalardaki yarışmacılar öncelik eksik masalar olmak üzere sıralarına göre masalara yerleştirilecektir. Bu durumda kimi masaların 5 yarışmacı ile ilk ayağı tamamlamaları ihtimali olacaktır.

    15. Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne katılmaya hak kazananların, final öncesinde kimlik belgelerini ibraz etmeleri ve işbu yarışma koşullarını imzalamaları istenilecektir. Kimlik belgelerini ibraz etmeyen ve/veya yarışma koşullarını imzalamayan finalistler final yarışmalarına alınmayacaklardır.

    16. Yapılacak final oyunu sonucu kazanan kişi ve bir davetlisi Las Vegas, ABD’de yapılacak finale gitmeye hak kazanacağı için Türkiye finalistlerinin pasaport ya da ABD Vizesi almaya herhangi bir engeli olmamalıdır. Bu konuda herhangi bir engeli olan finalistler Türkiye Monopoly Şampiyonası Finali’ne katılamazlar. Yerlerine yedek finalistler davet edilir. Hasbro Türkiye, gereken belgeleri Türkiye finalinden önce finalistlerden isteme hakkına sahiptir.

    17. Finalistlerin pasaport veya vize almasına engel olacak bir durum varsa ve finalistin bu durumu bildirmeden Türkiye Şampiyonu olması durumunda, şampiyonluğu iptal edilerek yerine, bir sonraki en yüksek puanı kazanan finalist şampiyon ilan edilir.

    (Bknz: ABD vizesi hakkında bilgi:http://turkish.turkey.usembassy.gov/gocmen_olmayan_vize.html
    Bknz: Pasaport işlemleri hakkında açıklama:http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=116 )

    18. Türkiye Şampiyonu ünvanını kazanan katılımcı, belirtilen tarihlerde Dünya Finali’ne katılma uygunluğuna sahip değilse, bunu 24.04.2009 tarihine kadar Hasbro Türkiye’ye bildirecek, bu durumda bu katılımcının şampiyonluğu iptal edilerek Dünya Finali için son oyundaki yedek finalistler puan sıralarına göre davet edilecektir.

    19. Türkiye Şampiyonu, davetlisinin kimlik bilgisini 22 Nisan’a kadar Hasbro Türkiye’ye bildirmelidir. Davetlinin 22 Nisan 2009 tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Bildirilen isim, sonrasında değiştirilemez ve kazananın ya da davetlinin vize alamaması Hasbro Türkiye’nin sorumluluğunda değildir.

    20. Türkiye Şampiyonu 21 yaşını doldurmamışsa, Dünya Şampiyonası’nın yapılacağı Las Vegas şehrinin bağlı olduğu, Nevada eyalet kanunları gereği davetlisinin 21 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.

    21. Türkiye Şampiyonu’nun ve davetlisinin kazandığı Las Vegas’a gitme ve Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı paraya çevrilemez ve/veya devredilemez. Şampiyonlukla birlikte kazanılacak bu haklar, ancak bu yarışma kurallarında belirtilen kurallara uygun olarak gerçekleştirilecektir.

    22. Vize, uçak, ve 20-22 Ekim 2009 tarihleri arasındaki konaklama giderleri Hasbro Türkiye tarafından karşılanacaktır. Hasbro Türkiye’nin bu harcamalar dışında herhangi bir yükümlülüğü olmayacaktır.

    23. Oyuncu kayıtlarının tutulduğu sisteme/veritabanına dışardan yapılacak izinsiz bir müdahale durumunda ve/veya oyunda bulunabilecek olası hata(bug)lardan yararlanarak kendine avantaj sağlayan kullanıcıların kaydı silinecek, bu kişiler yarışmaya, finale veya herhangi bir ödüle hak kazanamayacaktır.

    24. Hasbro Türkiye, Şampiyona Kurallarını her zaman tek taraflı olarak değiştirme hakkına sahiptir. Yarışma herhangi bir zamanda nedensiz durdurulabilir, iptal edilebilir ya da sona erdirilebilir. Böyle bir durum halinde Hasbro Türkiye’nin herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. Monopoly Dünya Şampiyonası’nın iptal edilmesinden Hasbro Türkiye sorumlu değildir. Böyle bir durumda Türkiye şampiyonu ve davetlisi Hasbro Türkiye’den herhangi bir hak talebinde bulunamaz.

    25. Hasbro Türkiye ve Hasbro Türkiye ile iş yapan 3. kişi çalışanları ve bunların 1. dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar.

    KULLANIM KOŞULLARI VE GİZLİLİK HAKLARI

    Lütfen bu siteyi kullanma şartlarını dikkatle inceleyiniz. Çünkü, bu siteyi kullanmak, bu şartların tarafınızca kabul edildiği anlamına gelmektedir. Bu nedenle, şartların kabulü tarafınızca istenmiyor ise, bu siteyi kullanmayınız. Bu şartlar düzenli aralıklarla değiştirilebilir, bu yüzden lütfen bu şartları zaman zaman kontrol ediniz, zira siteyi kullanmaya devam etmeniz değiştirilen şartları da kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

    Bu siteye doğru ve zamanında bilgi vermek için makul her türlü çaba tarafımızca gösterilmekte olmasına rağmen, yıne de burada verilen bilgilerin her zaman güncel olduğu veya her türlü bilgiyi içerdiği düşünülmemelidir.

    Telif hakkı ve marka
    Aksi belirtilmediği sürece bu sitedeki malzemelerin tamamı Hasbro Türkiye ve/veya iştiraklerine ve bağlı şirketlerine veya Hasbro Türkiye’ye lisans vermiş başka şahıslara ait telif hakkı, marka, patent ve/veya diğer fikri ve sınai mülkiyetler şeklinde korunmaktadır.

    Hasbro Türkiye bu sitede yer alan Monopoly markası için, şu anda doğrudan hak sahibidir. Bu marka hakkında sitede yer alan bilgilendirme ve notlar, dünyadaki bütün mülkiyet haklarının eksiksiz bir derlemesi değildir.

    Kişisel kullanım
    Bu sitedeki malzemelerin kullanımı yalnızca bilgi amaçlıdır. Bu sitenin içindekileri hiç bir şekilde dağıtmamayı, yayınlamamayı, aktarmamayı, değiştirmemeyi, sergilememeyi veya bunlara dayanan eserler yapmamayı veya kullanmamayı kabul etmektesiniz. Bu sitedeki malzemelerin tarafınızca izinsiz kullanımından dolayı Hasbro Türkiye uğramış olduğu ve/veya uğrayacağı her tür zarar ve ziyanı tazmin etmeyi, itirazsız kabul etmektesiniz. Sitenin içeriğinin izinsiz kullanımı halinde, Hasbro Türkiye’ye onarılmaz bir zarar verebileceğini ve izinsiz kullanım durumunda Hasbro Türkiye’nin yasal uygulamalar nezdinde sahip olduğu diğer hususlar ve özellikle ihtiyati tedbir hakkına sahip olacağını kabul etmektesiniz.

    Kişisel bilgilerin toplanması ve saklanması
    1.www.lasvegasagidiyoruz.com sitesini ziyaretiniz sırasında internet servis sağlayıcımız tarafından ziyaretinizle ilgili olarak bazı bilgiler internet sitemizin geliştirilmesi ve daha iyi servis sağlanıp, daha fazla kişiye ulaşması amacıyla otomatik olarak kaydedilmektedir. Ancak tüm bu bilgiler sadece belirtilen amaçlar doğrultusunda Hasbro Türkiye ürün ve hizmetlerinin geliştirilmesi için kullanılacaktır.

    2. Sitede yer alan şampiyona ön eleme yarışmasına katılabilmek için yapılan üyelik kaydı sırasında çeşitli aşamalarda sizden isim, soyad, e-mail adresi, telefon numarası gibi bazı kişisel bilgilerinizin verilmesi istenmektedir. Bu bilgiler sadece amacınız ile ilgili olarak kullanılacak ve işinde uzman kişilerce değerlendirilecektir. Bu bilgilerin sizlerin izni olmadan 3ncü kişilere herhangi bir amaçla verilmesi, kullanılması, çoğaltılması, dağıtılması, başka herhangi bir amaç dahilinde kullanılması mümkün değildir.

    Güvenlik
    Saklanan bilgilerinizin yanlışlıkla veya kasten 3nci şahıslar tarafından ele geçirilerek kötüye kullanılması, çoğaltılması, başka şahıslara kullanılmak üzere gönderilmesi, tahrip edilmesini önlemek amacıyla sitemiz sürekli yenilenen ve iyileştirilen bir koruma sistemiyle donatılmıştır. Ancak tüm bu koruma sistemlerine rağmen bu bilgilerin başka kişilerin eline geçmesinden ve kullanılmasından Hasbro Türkiye ve çalışanlarının hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Sorumluluk
    Hasbro Türkiye ve çalışanları, site kullanıcılarının site ve içeriği ile ilgili olarak doğabilecek doğrudan veya dolaylı hiçbir zararından sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Uygulanacak hukuk
    Bu site Hasbro Türkiye izniyle yaratılmış ve işletilmektedir. Site ve site içeriği ile ilgili her türlü uyuşmazlığın çözümünde Türk maddi ve usul hukuku uygulanır ve münhasıran İstanbul Merkez mahkeme ve icra daireleri yetkilidir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.