Şimdi Ara

Monopoly City Streets Oynayan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim konusu acilmamis. Oynayanlar var mi?

Bilmeyenler icin; Google maps ile monopoly'nin ortak oyunu, Google maps üzerinden sokak veya cadde satin alabliyor, buralara cesitli yapilar insa edip, gelir elde ediyorsunuz.

www.monopolycitystreets.com

• oynayan değil de oynamaya çalışanlar arasındayım şu an, oyunu çözmeye çalışıyorum.
  • Oyun hakkında biraz bilgi verirsen bizde belki oynarız.Klasik Monopoly den farkı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

Oyun hakkında biraz bilgi verirsen bizde belki oynarız.Klasik Monopoly den farkı varmı?

cevabın bana ise benim de pek bir ilgim yok şu an. oyuna giriş yaptım ve çözmeye çalışıyorum. Cadde satın alıp oraya bina falan yapıp gelir elde etmek üzerine kurulu anladığım kadarıyla, ama iyi bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa biz de oynayabiliriz. Mesela teklif yaptıkça sahip olduğum mebla düşüyor. Bu normal mi?
  • Çok karışık bir oyuna benziyo...

Ama oynaya oynaya öğrenecez.

• Önceki gün sıfırlandı oyun, zaman ayıramayacağım için başlamadım ben.

Son zamanların en popüler online oyunlarından biri oldu kısa sürede.

Oyun hakkında bilgi edinmek için şu 2 siteyi kullanabilirsiniz.

http://wiki.mymonopolycitystreets.com

http://monopolyhq.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 19 Eylül 2009; 22:30:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaxaza

quote:

Orijinalden alıntı: FauFau

Oyun hakkında biraz bilgi verirsen bizde belki oynarız.Klasik Monopoly den farkı varmı?

cevabın bana ise benim de pek bir ilgim yok şu an. oyuna giriş yaptım ve çözmeye çalışıyorum. Cadde satın alıp oraya bina falan yapıp gelir elde etmek üzerine kurulu anladığım kadarıyla, ama iyi bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa biz de oynayabiliriz. Mesela teklif yaptıkça sahip olduğum mebla düşüyor. Bu normal mi?

evet normal, ancak teklif ettigin kisi önerdigin parayi kabul etmzse tekrar hesabina aktariliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz kurcaladıkça, çözülüyo oyun yavaş yavaş.
  • Ben oynuyorum yarın 30m civarında kira bekliyorum
  • nasıl üye olabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdrdery

nasıl üye olabiliyoruz?

Herhangi bir sokaga tikla teklif ver veya satin almaya calis üyelik pencersi acilir.
  • quote:

nasıl üye olabiliyoruz?

herhangi bir caddeye teklif yapmaya çalışınca üyelif ekranı geliyor.
  • Nasıl oynandığını tam olarak açıklayabilir misiniz?
  • öncelikle oyuna üye olmak gerekiyor (önceki mesajlarımda açıkladım). sonra da elindeki parayla mevcut sokakları alabiliyorsun ya da daha önce alınmış sokaklara teklif veriyosun. ve satın aldıgında bi sokağa çeşitli yapılar yapıp, onların kira gelirlerini alıyosun ya da daha yüksk ücretlere satabiliyosun vs. şimdilik anladıgım kadarıyla.
  • ama satılık sokak bulmak oldukça zor. en güzel sokaklar çoktan alınmış
  • quote:

ama satılık sokak bulmak oldukça zor. en güzel sokaklar çoktan alınmış

istanbulda zaten kalmamış hiçbir yer. artık başka yerlerde birikim yapıp istanbulda yer almak ancak yapılacak şey.
  • arkadaşlar kiralar 1 günde mi geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn39

arkadaşlar kiralar 1 günde mi geliyor ?

evet gördüğüm kadarıyla bizim saatimizle gece 3te geliyor. hesaba girmek gerekiyor ama her gün o günkü kirayı almak için.
  • ben oynamaya çalıştım ama ankaradaki işlek caddeyi alamadım gıcık kaptım kapattım oyunu
  • Deneyelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.