Bildirim
MONO STEREO SORUNU COK ACİİİLL!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aciiiilll yardım arkadaslar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
[Deleted by Admins] -
yok dostum ztn denge hepsinde ortada başka ne olabilir sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: ingbaronchugon
kardeş ses tek kulaklıktan geliyorsa sağ alttaki ses işaretini çift tıkla açılan ses ayarı denetimi penceresindeki denge ayarlarını ortaya getir... kolay gelsin...
-
up -
denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına gir orda gelişmişe tıklayıp stereo kulaklıgı seç büyük ihtimalle olcaktır -
boyle de olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: berattt
denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına gir orda gelişmişe tıklayıp stereo kulaklıgı seç büyük ihtimalle olcaktır
-
bu çözüelemeyen bir sorun galiba.bende pc ses çıkışını müzik setine bağladım arada sıradada kulaklıkla dinlemek istiyorum.tak çıkar uğraştırıyor.gittim 2 li jak aldım ama sadece mono bulunuyor piyasada.kulaklığın tek bir tarafı kololnlarında diğer tarafı çalışıyor böylece.bu soruna bi çözüm yokmu gerçekten. -
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
bu çözüelemeyen bir sorun galiba.bende pc ses çıkışını müzik setine bağladım arada sıradada kulaklıkla dinlemek istiyorum.tak çıkar uğraştırıyor.gittim 2 li jak aldım ama sadece mono bulunuyor piyasada.kulaklığın tek bir tarafı kololnlarında diğer tarafı çalışıyor böylece.bu soruna bi çözüm yokmu gerçekten.
hatta sende dünümü bugünümüyü dinlerken oldu dimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X