Şimdi Ara

MONO STEREO SORUNU COK ACİİİLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende creative 5.1 insprion surround vra kumandalı olandan ama ben kumandasına kulaklıgı takıyorum sadece tek kulaktan ses geliyo baska kulaklıklarıda dendm durum aynı mono cıkıo ses galiba stereo nası yapabilrm yardım edersenz sevinirim

• aciiiilll yardım arkadaslar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [Deleted by Admins]
  • yok dostum ztn denge hepsinde ortada başka ne olabilir sizce?
    quote:

Orjinalden alıntı: ingbaronchugon

kardeş ses tek kulaklıktan geliyorsa sağ alttaki ses işaretini çift tıkla açılan ses ayarı denetimi penceresindeki denge ayarlarını ortaya getir... kolay gelsin...
  • up
  • denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına gir orda gelişmişe tıklayıp stereo kulaklıgı seç büyük ihtimalle olcaktır
  • boyle de olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: berattt

denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtlarına gir orda gelişmişe tıklayıp stereo kulaklıgı seç büyük ihtimalle olcaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi RCA Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu çözüelemeyen bir sorun galiba.bende pc ses çıkışını müzik setine bağladım arada sıradada kulaklıkla dinlemek istiyorum.tak çıkar uğraştırıyor.gittim 2 li jak aldım ama sadece mono bulunuyor piyasada.kulaklığın tek bir tarafı kololnlarında diğer tarafı çalışıyor böylece.bu soruna bi çözüm yokmu gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bu çözüelemeyen bir sorun galiba.bende pc ses çıkışını müzik setine bağladım arada sıradada kulaklıkla dinlemek istiyorum.tak çıkar uğraştırıyor.gittim 2 li jak aldım ama sadece mono bulunuyor piyasada.kulaklığın tek bir tarafı kololnlarında diğer tarafı çalışıyor böylece.bu soruna bi çözüm yokmu gerçekten.

hatta sende dünümü bugünümüyü dinlerken oldu dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.