Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rule_06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.748
Cevap
139
Favori
137.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tahmin ettiğim gibi qnb ve en paradan sonra mono hesabıma da bloke geldi bu uygulamalara güvenilmeyeceğini tekrar söylüyorum şimdi uygulamayı siliyorum güle güle mono

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt
    Her yerden bloke yemenin sebebinin,bankalar olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Her yerden bloke mi yemişim? 😄 bunu kim söyledi? 20 tane banka hesabım varsa sadece qnb alt yapısı olandan bloke yedim. Ve esas soru neden sadece qnb? bunu zaten açıkladım herşey alanen ortada bu bankayı savunacaksanız hiç yorum yapmayın

• İlk alışverişe 250 TL iade kampanyasından yararlanmak için amazondan 500 TL hediye kartı aldım ancak nakit aidelerim-bekleyen işlemler kısmında görünmüyor.Bu normal mi?Yoksa sorun yaşacağım anlamına mı geliyor?

Enpara’da o kadar çok hesap kapatma şikayeti var ki Şikayetvar’a bakarken kahve aldım, kahvem bitti ama şikayetler bitmedi. MONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    bitmez ki hayır hesabı kapanan adama şüpheli muamelesi de görüyorsun 😄 adamlar keyfi kafalarına göre hesap kapatıyor mağdur olan yine müşteri suçlanan yine müşteri ben uyarıncada neden uyardın diyorlar

Yani qnb, enpara,monoda sen hiçbir şey yapmadan suçsuz yere bloke ettiler seni, ok😄

arkadaşım yalan mı söylüyorum? Ben şüpheli işlem yapsam yada kötüye kullanım olsa tüm banka hesaplarım bloke olur ya birşey bilmiyorsanız yorum yapmayın rica ediyorum ama başınıza gelmeden anlamazsınız 😄 konuyu uzatmıyorum zaten tüm uygulamalarını sildim

Çok fazla para transferi yapanlardan veya girişi yüksek olanlardan şüpheleniyorlar muhtemelen. İncelediğimde 18-19 yaşında kadınların da hesaplarının kapatılmış olduğunu gördüm. Üniversiteli birisi ne yapmış olabilir ki?

https://www.sikayetvar.com/enpara

hayır hadi ben yalan söylüyorum şikayetvar sitesindeki adamlar da mı yalan söylüyor 😄 hadi ben şüpheli müşteriyim diğerleri demi şüpheli müşteri 😄 bankanın fanboyluğunu yapanlara hayran kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 22 Ocak 2025; 12:56:24 >
    Hiç öyle düşünme ,ekonomi milleti çıldırttı..bırak üniliyi, liselilerin telegram gruplarında bile banka,puan davet , ref ticaretleri dönüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Ocak 2025; 12:57:16 >

Şüpheli işlem olsaydı zaten burada yorum yazmak yerine hapishanede olurdunuz. MONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

öyle zaten bomboş hesaba bloke koyuyorlar şüpheli müşteri durumuna düşüyorsun bu forumdan üye banlama durumuna düştü istediğine engeli basıyor banka tek tuşla 😄😄😄

Şimdi senin gibi düşünmeyenler fanboy mu oluyor😄

hayır sen fanboy sun malum qnb ve en parayı savunuyorsun ya 😄😄😄

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O kadar çok kişinin hesaplarının kapatılması hiç normal değil. Politikasında bir anormallik var. Diğer bankalarda 100 sayfa şikayet gitseniz bile kapatma şikayeti göremiyorsunuz. İki avantajı olacak diye bir ton işlemle uğraştırmaları hiç hoş değil. Kapatılan hesaptaki paraları zaten EFT ile başka hesaba iletiyorlar. Hesabı da geri açmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 22 Ocak 2025; 13:3:35 >
    ayn öyle diğer bankalarda bu tür sıkıntılar binde bir yaşanırken qnbde ciddi şekilde yaşanması bir başka problemi vatandaşa dürter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

İlk alışverişe 250 TL iade kampanyasından yararlanmak için amazondan 500 TL hediye kartı aldım ancak nakit aidelerim-bekleyen işlemler kısmında görünmüyor.Bu normal mi?Yoksa sorun yaşacağım anlamına mı geliyor?

Uygulama üzerinden şikayet oluşturmuştum.Müşteri hizmetleri aradı.2022 yılında kassa hesabı açmışım.Kassayla mono aynı cüzdanı kullanıyorlarmış.Dolayısıyla iade olmayacakmış.Ben kassanın ne olduğunu unutmuşum.Kaldı ki şartlarda kassadan falan da bahsetmiyor.

para yükleyip çekiyorsan ban yersin, daha önce yazdık

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.