Şimdi Ara

MONO BAS ANFİ YARDIM !!! ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
11.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiginiz bilgiler için tşk . peki ROCKFORD FOSGATE BD 1500 e 1 ohm da benmi iki bas baglanabilir ve kaldırırmı 1400 rms yapıyo ,kalite olarak çok med ediyolar pahalı ama düşünebilirim tşk.
  • tabsiyem sub-anfi aynı marka kullanmanızdan yana ben olsam jbl mono kullanırdım tabi bütçenize uygunmudur bilemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

Verdiginiz bilgiler için tşk . peki ROCKFORD FOSGATE BD 1500 e 1 ohm da benmi iki bas baglanabilir ve kaldırırmı 1400 rms yapıyo ,kalite olarak çok med ediyolar pahalı ama düşünebilirim tşk.

Subwooferı paralel bağlantı yaptığımız zaman 3 ohma düşüyor,yani subwooferı 2 ohm yada 1 ohm yapma şansımız yok.
    Anfide 2 ve 4 ohm desteği var sanırım yazılanlarda 1 ohm göremedim.
    Aslında yanlış bir bağlantı 2 ohma 3 ohm bağlamak.
    Ohm değerleri eş olsa daha sağlıklı olur.
    Ama düzgün işçilik,bağlantı ve ayar yapılırsa sorun teşkil etmez.
    Bütün işlem montajcıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamara -- 27 Mayıs 2013; 18:48:03 >
  • Anladım peki tşk hyrlısı artık karar vericem artık bi kaç güne :D
  • quote:

Anladım peki tşk hyrlısı artık karar vericem artık bi kaç güne :D

Acele etmeyin yeter.
    Aceleye gelince olmuyor tesisat işi
  • quote:

öncelikle ilgilenip cvp verdiginiz için tşkkürler :D yanlız bnm basım iki adet sizin kullandıgınızda tavsiye ettiginizde yeterli olmaz sanırım :D çünkü 1 ohm da 1200 rms veriyolar benim iki basım 1400 rms :)

akün kaç amper kaç adet var ?
  • bygamer kardeş ilk defa ikili olarak kullancam bügüne dek tek w12gti kullandım jbl 1201,1 ile besliyodum , akü gerekiyo galiba söylemlerinden bunu anlıyorum :D soundstream 4 frad kapasitör kullanıyodum önceden
  • jamara POWERBASS ASA 800.2 var 1600 rms degeri var az kullanılmış 300 liraya alınır mı ? 2 kanal yardımın lazım :) tşk
  • quote:

jamara POWERBASS ASA 800.2 var 1600 rms degeri var az kullanılmış 300 liraya alınır mı ? 2 kanal yardımın lazım :) tşk

Alınmayı alınır ama rockforda değişmem.
  • bd 1500 üzerinde yazan gücün fazlasını spacelerde göstermiş bir amfidir, diğer bd serisi de öyle. ben şahsen alma imkanım olsa hiç düşünmeden bd serisi bir amfi alırdım. ama bütçeni zorlar dersen dk 1800 al ben kullanıyorum 1 ohmda çok memnunum. xetec 1500.1 den daha fazla güç basar.
  • 1800 RMS 300 lira alınır alınır
  • jamara adamla konuştum jbl iyidir diyo ama audison ve xetecden daha iyi dedi powerbass için ,rocford ta kesinlikle hklısın ama çok pahalı:/ yani sana demem o ki xetec ,soundmagusdan fln iyiyse 300 lira verilebilir dimi :D
  • süper cüp 1600 rms yazıyo ama anfinin üstünde :) 1800 rms mi çıkış gücü :S 2 kanal 800.2 ,powerbas la ilgili fikrin yada bilgin varsa seninde görüşlerini alabilirim tşk :D
  • audiocu sana saygım sonsuz ama şu macustic ve soundmagus larla ilgili ciddi endişelerim var hiç alasım gelmiyo ama fikirlerin için tşkkrler :) bas lar ciddi neden inanılmaz verim almak varken normal ses ve gücü ile yetiniyim die düşünmüyo degilim :) ahh rocford ahh dls ahhh :D
  • quote:

jamara adamla konuştum jbl iyidir diyo ama audison ve xetecden daha iyi dedi powerbass için ,rocford ta kesinlikle hklısın ama çok pahalı:/ yani sana demem o ki xetec ,soundmagusdan fln iyiyse 300 lira verilebilir dimi :D

Audisondan iyi olamaz.

Evet,xetec ve soundmagusdan daha iyi bir marka olduğu kesin,verilir.
  • görüş istiyorsunda W 12 GTİ kullanıyorsun baktığın anfilere bak enteresan bi durum böyle kaliteli bir basa bu uyarmı sence yüklendiğin de voltaj kacırcak sonra bası yakıp gidersin tamir ciye . baktığın anfiler kıcker racfort yada audison monolarına bak bütcene göre
  • gnc_erdem görmemişim kusura bakma tek sub kullanırken anfide aynıydı 1201,1 ama simdi 2 sub var ve 1400 rms kaldıracak jbl 14001 le 24000.1 olması lazım ki o paraya 2 kere rocford ve dls alırım gibi geliyo :D tşk bu arada
  • süper cüp powerbass audison dan daha iyiymiş ama orjinal usa yani ,imkanım olsa rocford yada dls alınır kicker iyi ama o devasa paraları ondan yana kullanmam ,bu arada sınırları zorlıycam zaten eger imkanım olmayıp dls yada rocford alamazsam die sizlere soruyorum powerbass var uygun fiyata die ,tşk bu arada
  • jamara verdigin bilgiler için tşk öncelikle kendimi dls ve rocford için zorliycam ama bahsettigim anfilerin ikinci eli powerbas ın iki katı :) :) son secenek powerbass olacak ,bu arada yanlış anlmazsan senin rocford bd 1500 için bahsetitgin 3 ohm olayını anlamadım :S iki bası kaldırırmı rahatlıkla :S ama dedigin gibi 2 ohm 1000 mi 1500 rms veriyo galiba :S ne zor işler arkadaş :D
  • quote:

süper cüp powerbass audison dan daha iyiymiş ama orjinal usa yani ,imkanım olsa rocford yada dls alınır kicker iyi ama o devasa paraları ondan yana kullanmam ,bu arada sınırları zorlıycam zaten eger imkanım olmayıp dls yada rocford alamazsam die sizlere soruyorum powerbass var uygun fiyata die ,tşk bu arada

şu power basın modeli yada ilan linki nedir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.