Şimdi Ara

monitörün sağındaki siyahlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağ taraftaki siyah cizgin nasıl düzelir. monitörde auto tuşu yok. sadece açma kapama tuşu var

monitörün sağındaki siyahlık

siyah çizgi ss alınca normalde gözükmüyor. ben belli etmek için paintte çizdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 22 Haziran 2012; 16:57:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

sağ taraftaki siyah cizgin nasıl düzelir. monitörde auto tuşu yok. sadece açma kapama tuşu var

siyah çizgi ss alınca normalde gözükmüyor. ben belli etmek için paintte çizdim

Ekran görüntüsü alınca çıkmıyorsa konumunu ayarlamanız lazım. Monitörde hiç ayarlama düğmesi yok mu? Olması gerekiyor. Ordan yön ayarı vs. ile ayarlarsınız. Ve ya ekran kartı yazılımı da buna olanak verebiliyor. Örnek; AMD Catalyst Control Center..
  • monitör ayarı ile ilgili monitörün setup menüsüne gir(monitör düğmelerini kullanarak) ondan sonra reset de yani varsayılan ayarları yükle bakalım olcakmı
  • arkadaşlar yardımlarınız için sağolun. samsung'un MagicTune diye bi programı var onu açtım zaten program açılır açılmaz otomatik yaptı ayarları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.