ARKADASLAR MERHABA YENI BIR ATİ RADEON 9550 AGP EKRAN KARTI ALDIM.SORUNUM ISE BİLGİSAYAR ZORLANDIGI ANDA MONİTÖRÜN GÜÇ KAYNAGINI KESİYOR BU SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOO OLABILIR YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM
quote:
Orjinalden alıntı: aDyingWish
ARKADASLAR MERHABA YENI BIR ATİ RADEON 9550 AGP EKRAN KARTI ALDIM.SORUNUM ISE BİLGİSAYAR ZORLANDIGI ANDA MONİTÖRÜN GÜÇ KAYNAGINI KESİYOR BU SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOO OLABILIR YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM
power yetmiyor tam olarak hiç ölçdünüzmü kaçlık power var sizde_?
HAYIR ARKADASIM ÖLÇMEDİM AMA ÜZERİNDE YAZDIGI KADARIYLA 400W OLMASI GEREKIR NERDEN BAKABILIRIM BIR YOL GOSTEREBILIRMISIN BANA PEKI SORUNUN BASLICA KAYNAGI SENCE NE OLABILIR
Evet güç yetersizliği yaşıyor olabilirsin.Everet programı ile pc ye gönderilern +12v, -12 v voltajlarını ölçmen mümkün dalagalanmayı görebilirsin.Yetmiyorsa psu uyhulamarda mutlaka dalgalanır(oyun gibi). bu arada nick Anathema dan mı geliyor?
9550 gibi bi kartı kullanabileceğin bi sistem için herhangi bir 300 watt psu yeterlidir normalde.Monitör kapandıktan sonra sistem çalışmaya devam ediyor mu?Zorlandığında demişsin.Bu zorlanma oyun sırasında mı yoksa ağır program çalıştırma sırasında mı oluyor?Eğer monitör kapanıyor ve sistem çalışmaya devam ediyorsa sorun ekran kartındadır.Başka bir ekran kartıyla aynı şeyleri yapmayı dene ve sonuca göre hareket et.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
9550 gibi bi kartı kullanabileceğin bi sistem için herhangi bir 300 watt psu yeterlidir normalde.Monitör kapandıktan sonra sistem çalışmaya devam ediyor mu?Zorlandığında demişsin.Bu zorlanma oyun sırasında mı yoksa ağır program çalıştırma sırasında mı oluyor?Eğer monitör kapanıyor ve sistem çalışmaya devam ediyorsa sorun ekran kartındadır.Başka bir ekran kartıyla aynı şeyleri yapmayı dene ve sonuca göre hareket et.
Arkadas benım bundan once ekran kartım Gforce mx4000 dı boyle bır sorun yasamadım ama zorlan ma derken mısal medıa player acıyorum ve yaklasık olarak (D)dıskınde var olan tum muzıklerı atıyorum o anda bır kasılma oluyoo monıtoru kapıyor sonra ıse muzık calıyoor yanı sıstem calısıyoo ama monitör yanıt vermıyor.Benim tahminimce ekran kartının yanmaması icin kendını otomatık kapatma modu olabılır dıye tahmın edıyorum sence mumkun mu?