Şimdi Ara

Monitörden anlayan arkadaşlar yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde Asus Vs248h monitör var. Taşındıktan sonra cihazı taktığımda 1-2 dk sonra cihaz kapanıyor, sigortası atmış gibi. Elektrik gitmiyor cihaza. Bir iki prize taktıktan sonra çalışıyor fakat tekrar 1-2 dk içerisinde gidiyor. Farklı güç kabloları denedim.

    Bugün cihazı söktüm devre kartlarına baktım lehimler fln sağlam göründü. Cihazı toplamadan bağladım ps3 10 dk kadar canavar gibi çalıştı. Sonra topladım tekrar bağladım gene 1-2 dk içinde şartel atmış gibi gitmiyor elektrik cihaza sorun nerde çözemedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cihazdan kastınız Nedir? Ekran mı kapanıyor?
    Kondansatörler şişmiş olabilir. Elektrik komple gidiyor mu? yoksa 5 dakika çalışıyor kesiliyor. 2-3 dakika bekledikten sonra çalıştırınca tekrardan çalışıyor mu?

    Benim tahminimce Kondansatörler de şişmeden kaynaklı güç kaybı yaşanıyor olabilir. bir tamirciye götürün hemen halletsin.
  • Hocam normal çalışırken elektrik kesilir gibi gidiyor. Girişleriyle oynuyorum nafile. 5 dk içinde kafasına esince çalışıyor tekrar ama ne kadar çalışırsa çalışsın 2dk içinde tekrar elektrik kesilmiş gibi güç almıyor.

    Anlamadığım nokta içini söküp direk güç kablosunu direk devre kartına bağlayınca sorun çıkarmadan çalışıyor. Kısa devre mi yapıyor bilemedim. Ondan sizlere sorayım dedim. En iyisi dediğiniz gibi bir servise götürmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.