Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi (Max ~4000TL): 27' & 2K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24" 1080p monitörümü diz üstü bilgisayara bağlayarak kullanıyorum ama yeterli alan sağlamıyor. Daha büyük bir ekran ve daha yüksek çözünürlükle kullanım alanımı genişletmeyi istiyorum (Kodlama için geniş alana ihtiyacım oluyor). Bununla birlikte FPS oyunlar oynuyorum. Mevcut diz üstü bilgisayarımın ekran kartı RTX2070 ve monitörü 144hz. LG 24MP58VQ-P (60Hz, IPS) monitörüm üzerinden oyunları oynadığımda 144hz'in ne demek olduğunu fark ettim.

27", 2K, IPS ve 144hz bir ekran aradığımda bu özelliklere sahip en ucuz model ViewSonic VX2758-2KP-MHD. Daha sonra LG 27GL850-B gibi modellerle devam ediyor.

27", 2K, IPS ve 60hz grubunda ise Dell U serisi, LG 27U serisi daha düşük fiyatlarla rakip oluyor.

Siz olsanız hangi modeli alırdınız? 144hz için aradaki fiyatı ödemeye değer mi? Önerilerinizde 27" üstü modeller olabilir ama 2K çözünürlük kesin kararım.

• Bu fiyat bandında daha iyisi yok.

https://www.incehesap.com/lg-27gl850-b-27-1ms-144hz-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-42928/

60 Hz 144Hz farkını da kendin açıklamışsın zaten.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    BenQ EX2780Q ve Gigabyte AD27QD hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Bu fiyat bandında daha iyisi yok.

https://www.incehesap.com/lg-27gl850-b-27-1ms-144hz-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-42928/

60 Hz 144Hz farkını da kendin açıklamışsın zaten.

Bu fiyata alternatifi yok.
  • Çok iyi monitörler var ama alıncak adam gibi bir satıcı yok. Lg vatandan alınabilir bir tek o var

LG 27GL850-B,
    Lenovo Legion 27" Y27q-20,
    Gigabyte Aorus FI27Q 27 -- FI27Q-P 27
  • Bende bu monitöre takildim yakin zamanda alacağim Msi Mag272cqr. Bir önceki 271cqr modelin yeni versiyonu olarak çikti. Kavisli ekran düşünürseniz istediğiniz özellikler tam size göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 27 Nisan 2020; 7:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kararsızım. VA panellerin açıları IPS panellere göre daha kötü. Ama ne kadar kötü olduğunu bilmediğim için cesaret edemiyorum. Covid19'dan dolayı da gidip mağaza da incelemek istemiyorum. Youtube'daki incelemelerde de açı işine değinen pek video bulamadım. En azından baktığım VA paneller için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.