< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Monitör Tavsiyesi Hakkında Yardım Edit:(LG 32GN600-B monitör alındı ve iade edildi) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar
Hocam merhabalar bende geçen haftalarda bir monitör arıyordum sizin kriterlerinize uygun IPS panel bir monitörü aldım ancak tek eksiği 27 inch olmaması linkinide şuraya bırakayım
HP X27I 27" 144Hz 4ms (Hdmı+Display) Freesync 2k Qhd IPS Oyuncu Monitör 8GC08AAhttps://www.hepsiburada.com/hp-x27i-27-144hz-4ms-hdmidisplay-freesync-2k-qhd-ips-oyuncu-monitor-8gc08aa-p-HBV000018WQAH?magaza=BOZDAN+Teknoloji
Fiyat:3000 TL ben geçen haftalarda 2800 e aldım yani çok bi artış yok
Ayrıca bana herhangi ışık sızmalı veya ölü pikselli monitör gelmedi yani tavsiye edebilirim.Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ama 32" arıyorum. 27" bir ekran alacak olursam çok fazla seçenek var. 32" aradığım için bir türlü bulamıyorum.
teşekküre ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Söylediğin olayla 240 hz olayi farkli tabikide 60 hzde degil cizim masaustunde dolasirkende fark eder 3dmax modelleme yaparkende anliyorsun ama 144hzden 240 gecmek gereksiz onu yazdim yok benim param var en iyisi olsun dersen o zaman 4 k 144hz al ama o monitore 6500 verilmez
Alıntıları GösterVatandan alırsam bütçeyi kredi ile yükseltebiliyorum. Fibabank kredisi ile alacaktım. Eğer güzel yorum gelseydi alırdım. Ama almaktan vazgeçirdiniz. Zaman ayırıp fikir belirttiğin için teşekkür ederim.
-
Rica ederim kolay gelsinquote:
Orijinalden alıntı: sanjiiVatandan alırsam bütçeyi kredi ile yükseltebiliyorum. Fibabank kredisi ile alacaktım. Eğer güzel yorum gelseydi alırdım. Ama almaktan vazgeçirdiniz. Zaman ayırıp fikir belirttiğin için teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sanjiiDostlarım Vatan bilgisayarda kredi kullanarak bütçemi çok daha genişletip aşağıda belirttiğim monitörü de alabilirim.
3000 TL nakit verip geri kalanı taksit yaptırabiliyorum. Eğer monitör bu paraya değer derseniz, bu monitörü alabilirim. Sizce yukarıda linkini yazdığım monitör bu para eder mi ?
27" g7 kullanıyorum, çok iyi monitör parlaklık ve renk doygunluğu diğer va panellere göre çok başarılı bütçe müsaitse ve kavis in biraz agresif olması sorun olmuyorsa çok memnun edeceğini düşünüyorum, konsol kullanımı içinde ideal series x de 2k da 120 hz verebiliyor, veya ps5 ve series x de 4k sinyal iletebiliyor, kavis konusunu bende başta biraz yadırgadım hatta masa üstünde hala değişik geliyor ama oyun deneyimi çok iyi.
-
Bu monitörü tavsiye ederim hocam, pişman etmez.
-
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Şuan indirimde olan bu monitörü 2488 TL ile aldım. İyi ki beklemişim. İndirime girdi. Çok uygun fiyata süper bir monitör almış oldum.
amazonLG 32GN600-B 31.5" VA, 2K, 165HZ, HDR10, DP HDMI Oyuncu Monitörühttps://www.amazon.com.tr/LG-32GN600-B-32-165Hz-G-Sync/dp/B08JGNVYRT/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=lg+32gn600&qid=1626097679&sr=8-1
-
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Rica ederim kolay gelsin
Alıntıları GösterHocam öncelikle tavsiyeleriniz için sağ olun. Sayenizde sabır ile bekledim. Güzel bir monitör aldım. Yardımlarınız için sağ olun.
amazonLG 32GN600-B 31.5" VA, 2K, 165HZ, HDR10, DP HDMI Oyuncu Monitörühttps://www.amazon.com.tr/LG-32GN600-B-32-165Hz-G-Sync/dp/B08JGNVYRT/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=lg+32gn600&qid=1626097679&sr=8-1
-
Hocam çok sağ ol. Eğer link bırakmasaydın monitörü takip edemezdim. LG olan monitörü şuan 2488TL ile satıyorlar. Hemen aldım kendime. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
-
Fiyatına göre iyi çözünürlük iyi hdrde var renk panelide gözüne Iyi gelirse sorun olmaz iyi kullanimlarquote:
Orijinalden alıntı: sanjiiHocam öncelikle tavsiyeleriniz için sağ olun. Sayenizde sabır ile bekledim. Güzel bir monitör aldım. Yardımlarınız için sağ olun.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne demek:) Rica ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar üzüntüden kafayı yiyeceğim. Monitör bozuk geldi. İade süreci başlattım hemen. Amazon umarım beni mağdur etmez. Acayip canım sıkıldı. Bu nasıl olabilir ? Böyle bir bozuk monitör olabilir mi ? canım çok sıkkın.
-
Darbe almış
-
quote:
Orijinalden alıntı: sanjiiDostlar üzüntüden kafayı yiyeceğim. Monitör bozuk geldi. İade süreci başlattım hemen. Amazon umarım beni mağdur etmez. Acayip canım sıkıldı. Bu nasıl olabilir ? Böyle bir bozuk monitör olabilir mi ? canım çok sıkkın.
Gecmis olsun sorunsuz iade alirlar sikinti olmaz kampanya bitneden yeniden siparis verirsin olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Umarım iade alırlar hocam. Bekliyorum sonucu.
-
Hocam Amazona güveniyorum. Umarım iade alırlar. Darbe almış yazdı bir arkadaş. Umarım ihale bana kalmaz.
-
Umarım hakkınızı alabilmişsinizdir. Bu monitoru 1 ay önce indirime girdiğinde aldım. 1 saatlik detaylı incelemeden sonra direk kutusuna koyup iade ettim. Ekran ve plastik kenarların birleştiği alanlarda ekran katmanları bariz bir şekilde görünüyor. Ayrıca malzeme kalitesi de yeterli gelmedi. Fiyattan bağımsız bir şekilde tavsiye etmiyorum. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kullanmak nasip olmadı. Bu yüzden yorum yapmam. İade hala devam ediyor. Bayrama denk geldiğimiz için süreç uzadı sanırım. Bakalım iade alınacak mı, yoksa uğraştıracaklar mı bilemiyorum... Ama dediğiniz gibi fiyat olarak emsali olmayan bir ürün. Kağıt üstünde çok iyi.
-
Ps5 icin siparis verenler memnun mu monitorden neler dusunuyorlar fikirlerini merak ettim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X