Merhaba ben bilgisayarı açıyorum sonra monitorun duğmesine basıyorum ısık yanıyor fakat ekrana goruntu gelmiyor sadece duğmedeki ısık yanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
Sorun monitörden de kaynaklanıyor olabilir ekran kartındanda. Monitörde no sinyal falan bir şey yazıyormu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hayır.Zaten monitoru baska bilgisayara taktığımda çalıştı.Sanırım girişinde veya ekran kartında sorun ama buyuk ihtimalle girişinde çunku onceden de ara ara oluyordu ama artık hiç olmuyor
Başka bir çıkış varsa dönüştürücü ile o çıkışı kullanabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: 01semih
Hayır.Zaten monitoru baska bilgisayara taktığımda çalıştı.Sanırım girişinde veya ekran kartında sorun ama buyuk ihtimalle girişinde çunku onceden de ara ara oluyordu ama artık hiç olmuyor
Ekran kartını çıkarıp tekrar takmayı dener misin?
Zaten çıkarıp taktıp temizledim her yerini kasanın ama bir işe yaramadı.Donusturucusu var mı ki onun ben fazla anlamıyorum bilgisayardan da
Ekran kartınızın şöyle birşey olduğunu düşünelim siz şuanda çıkışlardan beyazını yada lacivert olanı kullanıyorsunuz (Hdmi değilse tabi) Eğer bu karttaki gibi diğer renktende mevcutsa ve sorunun çıkışta olduğunu düşünüyorsanız
şunun gibi dönüştürücülerden alıp diğer yerden görüntü alabilirsiniz. Fiyatları 3-5 tl bişi bütün bilgisayarcılarda bulunur
Çok teşekkür ederim yarın gider bakarımmd
bilgisayarı yeni mi topladınız? yoksa daha önce kullanıyordunuz da şimdi mi böyle oldu?
Daha onceden kullanıyordum neredeyse 4-5 sene oldu
abicim ben bir kablo aldim bilgisayardan tvye baglanan ses icin takiyorum kabloyu ama calismiyor.
yardiiiim
abıcım lutfen dıyorum yardım edıın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme