Şimdi Ara

Monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bilgisayarı açıyorum sonra monitorun duğmesine basıyorum ısık yanıyor fakat ekrana goruntu gelmiyor sadece duğmedeki ısık yanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim

• Sorun monitörden de kaynaklanıyor olabilir ekran kartındanda. Monitörde no sinyal falan bir şey yazıyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır.Zaten monitoru baska bilgisayara taktığımda çalıştı.Sanırım girişinde veya ekran kartında sorun ama buyuk ihtimalle girişinde çunku onceden de ara ara oluyordu ama artık hiç olmuyor
  • Başka bir çıkış varsa dönüştürücü ile o çıkışı kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01semih

Hayır.Zaten monitoru baska bilgisayara taktığımda çalıştı.Sanırım girişinde veya ekran kartında sorun ama buyuk ihtimalle girişinde çunku onceden de ara ara oluyordu ama artık hiç olmuyor

Ekran kartını çıkarıp tekrar takmayı dener misin?
  • Zaten çıkarıp taktıp temizledim her yerini kasanın ama bir işe yaramadı.Donusturucusu var mı ki onun ben fazla anlamıyorum bilgisayardan da
  • Yardım ediiiiin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Monitör çizgi sorunu.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Monitör sorunu

Ekran kartınızın şöyle birşey olduğunu düşünelim siz şuanda çıkışlardan beyazını yada lacivert olanı kullanıyorsunuz (Hdmi değilse tabi) Eğer bu karttaki gibi diğer renktende mevcutsa ve sorunun çıkışta olduğunu düşünüyorsanız

Monitör sorunu

şunun gibi dönüştürücülerden alıp diğer yerden görüntü alabilirsiniz. Fiyatları 3-5 tl bişi bütün bilgisayarcılarda bulunur

• Çok teşekkür ederim yarın gider bakarımmd
  • bilgisayarı yeni mi topladınız? yoksa daha önce kullanıyordunuz da şimdi mi böyle oldu?
  • Daha onceden kullanıyordum neredeyse 4-5 sene oldu
  • abicim ben bir kablo aldim bilgisayardan tvye baglanan ses icin takiyorum kabloyu ama calismiyor.

Monitör sorunu
  • yardiiiim
  • abıcım lutfen dıyorum yardım edıın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.