Evet kötü, xiaomi g pro 27i ile aynı paneli kullanıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ocak 2025; 4:10:15 > |
KONU SİLİNEBİLİR (74. sayfa)
-
-
Aynen, hâlen bu zamanda ısrarla edge lit ips ürünleri diretmelerinden yıldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ocak 2025; 8:33:16 > -
Monitör ayağı çerçeve kalınlıkları tasarım konusunda hakikaten çoğu ürün sınıfta kalıyor
Sadece renkler kurtarmıyor maalesef, edge lit ips hakeza benden uzak dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ocak 2025; 5:21:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gule güle kullanın. Ben bo6 da renkleri cok kotu görüyorum hdr açmıyorum o oyunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranda mat kaplama var ve parlak ekranlı oledlere göre renkleri soluk,şahsen mat kaplama ekranlı oled almam.Parlak ekran oled alın renkleri çok daha canlı ve güzel.
-
Benzer fiyatta bu söylediğin özelliklerde bir monitör varsa öğrenmek isterim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kaliteli olanlar pahalı,olmayanlar ucuz,ben parasına göre söylemedim,mat ekranların görüntülerinin kaliteli olmadığını söyledim.G8 o yüzden zaten ucuz.
-
Ama parlak ekran yansıma yapmaz mı
Yukarıdada demiştim eğer pencere karşısında ise ekran evet sıkıntı olur.Ya kalın perde ya da pencere karşısında olmuycak.Ancak parlak ekran kullanan biri mat ekran kullanması çok zor.Renkler soluk geliyor mata geçince.
-
Arkadaşlar selam, dün itibariyle LG 32GS95UE-B aldım. Siyahlarda sorun yok fakat özellikle gri arkaplanda aşağıdaki şekilde çizgiler mevcut. Bunlar nedir iade etmeli miyim? Image Cleaning de yaptım önce ve sonrasını aşağıya ekliyorum.
Image Cleaning yapmadan önce bahsettiğim çizgiler:
Image Cleaning sonrası ekranın aynı kısmı:
Image cleaning sonrası griler:
Image cleaning öncesi siyahlar (beyaz noktalar toz parçaları görmezden gelebilirsiniz) yani siyahta bi sorun yok
-
Aynısı diğer ekranlarda da geçerli, mat kaplama renkleri her zaman solduruyor ama parlamayı önlüyor, aynı fiyat olsalar bir opsiyon olabilirdi ama şuan benim için opsiyon değiller, çünkü trade off durumu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 1 Ocak 2025; 18:18:37 >
Teşekkürler ederim, Aynen bende kapattım Hdr yi monitör de beğenmediğini tek şey Hdr açınca parlaklık kısılamıyor. O yüzden kapattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X