512 MB ati HD 2600 PRO ekran kartı CRT casper monitörüm var. arada bir ekranda bi siyahlaşma ve o ekranın ortasında ince 1 yatay parlak ışık belirip kayboluyor.(siyah beyaz tvler kapanırken yada ilk açıştaki görüntüsü gibi) 1-2 sn sonra ekran normale dönüyor.(bilgisayar normal çalışırken)
acaba bunun sebebi nedir ?
arada bir olması bana ekran kartından gibi geldi eğer imkanın varsa başka makinada dene bi süre emin olmak için
monitördür. daha önce bi kere başıma geldi. istersen farklı bi monitör tak sorunun olmayacagını görürsn. mantıklı düşünüldüğünde ekran kartındandan kaynaklanabilir bir hadise ama bu sorun genel olarak monitörlerden kaynaklanıyor.
bendede aynı monitörden vardı aynı sorun olmuştu garantiye göndermiştim. sanırım casperın crt monitörlerinin hepsinde var bu sorun ben başka monitörü denediğimde farketmiştim monitörden oldugunu kartta bir sorun yok sorun monitörden. (bi kere toakt atınca meydana gelmişti bu prblem
ekran kartının bunu yapması cok guc fakat monıtorden yapabılır..eger kı ımkanın varsa dıger bır pc de dene gercı fıyat aralıgı olarak ıkısı de assa yukarı bırbırıne yakın..degıstırmen ya da varsa garantıye gondermek sorununu cozecektır..
anlaşılan yeni bir LCD monitör alacagım. 300-400 TL arası