Şimdi Ara

monitör mü arızalı ekran kartımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 MB ati HD 2600 PRO ekran kartı CRT casper monitörüm var. arada bir ekranda bi siyahlaşma ve o ekranın ortasında ince 1 yatay parlak ışık belirip kayboluyor.(siyah beyaz tvler kapanırken yada ilk açıştaki görüntüsü gibi) 1-2 sn sonra ekran normale dönüyor.(bilgisayar normal çalışırken)

acaba bunun sebebi nedir ?

• arada bir olması bana ekran kartından gibi geldi eğer imkanın varsa başka makinada dene bi süre emin olmak için
  • monitördür. daha önce bi kere başıma geldi. istersen farklı bi monitör tak sorunun olmayacagını görürsn.
    mantıklı düşünüldüğünde ekran kartındandan kaynaklanabilir bir hadise ama bu sorun genel olarak monitörlerden kaynaklanıyor.
  • bendede aynı monitörden vardı aynı sorun olmuştu garantiye göndermiştim. sanırım casperın crt monitörlerinin hepsinde var bu sorun ben başka monitörü denediğimde farketmiştim monitörden oldugunu kartta bir sorun yok sorun monitörden. (bi kere toakt atınca meydana gelmişti bu prblem
  • ekran kartının bunu yapması cok guc fakat monıtorden yapabılır..eger kı ımkanın varsa dıger bır pc de dene gercı fıyat aralıgı olarak ıkısı de assa yukarı bırbırıne yakın..degıstırmen ya da varsa garantıye gondermek sorununu cozecektır..
  • anlaşılan yeni bir LCD monitör alacagım. 300-400 TL arası

ACER H223HQ - 21.5" Geniş 16:9 Full HD
    http://www.acer.com.tr/acer/product....rAjaxHistory=0

bu LCD monitör nasıl ?

hdmi girişine dvix oynatıcıyı baglarsam görüntü alabilirmiyim.receivera baglayıp full HD LCD TV olarak kullanabilirmiyim
  • ekran kartının driverini vs. kaldırdım yine aynı işi yaptı.sorun kesinlikle monitorden diyebilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monitörün beslemesinde veya görüntü biriminde bir arıza var, ekran kartında değil...
  • arkadasim 19 inc al samsung al 260tl suan 933n di sanırım
    923 u var oda 230tl
    hem saglam 3 yıl garanti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.