Şimdi Ara

Monitor Minor - www.monitorminor.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MONİTOR MİNOR TELEFON DİNLEME CASUS TELEFON PROGRAMI


    HEMEN SATIN AL

     Monitor Minor - www.monitorminor.net


    Bir araca tüm dünyayı sığdırmak mümkün deseydiler görmeden kimse inanmazdır. Ancak durum tam da böyle olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonlar sayesinde artık dünyayı avuçlar aranıza olmak oldukça kolay. Android ya da Iphone sayesinde birçok özellik bir aradadır. Bir konuya ilginiz var ve bunu öğrenmek için elinizin altında tutmak istiyorsunuz. O halde yapacağınız şey çok basittir. http://www.monitorminor.net O ilgisi olduğunuz programı telefonunuza indirmek olacak. İşte, akıllı telefonların böylesine güzel özellikleri mevcuttur. Casus telefonlar ise; geleceğiniz hakkında bir şeyler yapmak ve bunu en güzel şekilde inşa etmek için oldukça faydalıdır. Monitor minor aktivasyon anahtarı telefonunuza yüklediğiniz takdirde isterseniz kendinizi dinletebilir, isterseniz sevdiklerinizi takip altına aldırabilirsiniz.

    Eğer gün boyu neler yaptığınızı merak ediyor ve akşamları bunu gözden geçirmek istiyorsanız kendinize ajanlık yaptırın. Konuşmalarınız, mesajlarınız, maillerinizi bu yazılım sayesinde çok daha rahat öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra casus yazılımlarla kimleri dinleyebilirsiniz? İzin aldığınız ve karşı tarafın haberi olduğu takdirde herkesi dinleme imkanınız var. Ancak izinsiz olarak bir çalışanınız ya da arkadaşınızı takip etmeniz mümkün değildir. Bu durum hukuki alan girer ve özel hayatı ihlal ettiğinizden dolayı ceza alırsınız. O yüzden birilerini takip etmeniz gerektiğinde haberi olmalıdır. İzinsiz olarak takip edeceğiniz kişiler çocuklarınız ve ciddi derecede bakıma muhtaç hastalarınızdır.

    Özellikle Alzheimer gibi hastalıkların artmasıyla birlikte monitor minor onları takip etmek zordur. Bazen yalnızken alıp başını giden hastalar yakınları tarafından endişe duyulmaktadır. Durum böyle olunca ne kolay yol onları uzaktan sessizce takip etmek olacak. Böyle anlarda teknolojinin faydaları oldukça yarar sağlıyor. Sevdiğiniz kişinin telefonuna casus yazılım yükleyip kendi telefonunuzdan onu anında bulabilir ve sorunsuz şekilde gününüzdeki rutin programları yapabilirsiniz. Bir de çocuklar için çok önemli bir program halini aldı. Gün geçtikçe çocuk istismarları artmakta ve bunun sonuçları acı bir hüsranla bitmektedir. Öyleyse çocuklarınızı onlara haber vermeden kolayca takip edin. Monitor Minor bu alanda en çok tercih edilen ve kullanılanlar arasında yer alıyor. Dinleme ve izleme yazılımı olan programın ücretsiz olarak denedikten sonra sürekli olarak tercih edebilirsiniz.

    monitor minor satın al




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalAdworld -- 7 Ekim 2016; 19:57:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.