Şimdi Ara

Monitor'e goruntu gelmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı temizledim biraz ve tekrar açmayı denediğimde bilgisayar açıldı ses geldi ama görüntü gelmedi kasayı açtım fan çalışıyor. sonra monitörün kablosunu çektim monitöre no signal input yazısı çıktı kablo takılıykense hiç bişey yazmıyor siyah duruyor ekran. Yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatonyum_

Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı temizledim biraz ve tekrar açmayı denediğimde bilgisayar açıldı ses geldi ama görüntü gelmedi kasayı açtım fan çalışıyor. sonra monitörün kablosunu çektim monitöre no signal input yazısı çıktı kablo takılıykense hiç bişey yazmıyor siyah duruyor ekran. Yardım ederseniz sevinirim

Başta RAM ve sabit disk olmak üzere bağlantıları tekrar kontrol edin.
  • aynen ramı kontrol et
  • Guc gelip goruntu gelmiyorsa bunun 2 problemi vardir. Ya ram yada hdd. Ilk once ram slot degistir veya ayni slota cikarip tekrar tak bunlar olmazsa hard diskin kablolarini kontrol et. Anakartta sata girislerinin yerini degistir veya bir baska sata kablosu kullan. Bunlar da care etmezse anakartinda takili olan rami veya ramleri cikart elinde herhangi sokete uyan baska ram varsa kenarda duran onu takip acmayi dene

EDIT:Ekran kartini da bi cikarip tak derim en kotu onboard varsa dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosukabi35 -- 2 Temmuz 2013; 20:37:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedikleriniz yaparken kasada açılmaz oldu. ana kartın üstündeki ışık yanıyor ama power tuşuna basınca açılmıyor
  • Aynı sorun bende de olmuştu.Hatta bilgisayarı 2 kere reset atıyordum anca o zaman ekran geliyordu.Ama ilerleyen safhalarda hiç ekran gelmemeye başladı.Ben de ekran kartını,işlemciyi ve doğal olarak da anakartı değiştirdim.Sorun düzeldi.(Artık düzelsin )

Ama sorun büyük ihtimalle ekran kartıyla alakalıdır diye düşünüyorum.Sonuçta ekrana görüntü gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.