Şimdi Ara

monitör dvi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende samsung 793 df monitör var. ekran kartımla beraber yanında dvi soketi gelmişti. dvi dan daha kaliteli görüntü geldiğini biliyorum.bilgisayarımda da dvi grişi var. şimdi ben bu monitörü dvi girişinden bağlayabilir miyim kasaya? bunun için ne yapmam lazım?

• Dönüştürücüler var kardeş onun için. Ekran kartının içinden çıkması lazım. çıkmadıysa bilgisayarcılardan temin edebilirsin! Bendede 763MB var ve ekran kartının DVI girişine bağladım. Fakat bir fark göremedim. ne gibi fark oluyor acaba bilen varsa...
  • ben dönüştürücüyü taktım bilgisayara fakat monitör açılmadı nedense...
  • valla bilemicem kardeş monitör ne?
  • samsung 793df
  • alala bende de samsung 763MB var ama kullanabiliyorum DVI çıkışını.
  • walla arkadaşla sabah denedik işte monitörün çıkışını o dönüştürücüye taktık.sonra dönüştürücünün öteki ucunuda pc ye.fakat olmadı monitör açılmadı.acaba biras beklemek mi lazım?
  • yok yok alakası yok beklemeklede kardeş uğraşma bence çünkü bi fark yok. LCD monitörlerde ii oluyor diye duydum DVI çıkışını. Yani DVI çıkışı Dijital çıkış diğeri analog. bizim monitörlrde analog olduğuna göre bişi değişmez sanırım. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
  • napalım artık ama görmek isteiyorum genede görüntü nasıl diye.saol cevapladığın için.
  • Hiç bir fark yok dostum işte. gerek yok yani...
  • peki
  • abiler bikaç kişi daha yorum yapsa?
  • evet arkadaşlar aynı sorun bende de var dvi yapmak istiyorum lütfen biri yardımcı olsun lütfeen ...
  • arkadaşlar dvi farkını tam anlamıyla görebilmeniz için lcd monitör kullanmanız gerekiyor.. dvi ayarlarına gelince ati ve nvidia grafik özellikleri içerisinde farklı yerlerde bulunabiliyor.. bazı durumlarda her ne kadar ayar yapsanızda (monitörden veya kullandıgınız dvi dönüştürücüden kaynaklanabilir) dediğiniz gibi görüntü gelmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mataramasuko -- 18 Aralık 2005, 20:06:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mataramasuko

arkadaşlar dvi farkını tam anlamıyla görebilmeniz için lcd monitör kullanmanız gerekiyor.. dvi ayarlarına gelince ati ve nvidia grafik özellikleri içerisinde farklı yerlerde bulunabiliyor.. bazı durumlarda her ne kadar ayar yapsanızda (monitörden veya kullandıgınız dvi dönüştürücüden kaynaklanabilir) dediğiniz gibi görüntü gelmiyor..

+1

DVI desteği olmayan monitoru dönüştürücüler ile DVI yapmak imkansız... üstelik grafik kart cıkısna donsuturucu takmak ta yetmiyor.. monitorde de DVI cıskı olması gerekır malumunuz...
  • bende phılıps 190 s lcd monıtor var fakat dvı çıkşı yok monütörün üstünde dönüştürücü ile kullanıyorum bi fark bende göremedim acaba dvı destekliyormudur bielen varsa ltfen cvabını beklıyorum
  • kardeş monitörünü dijital kullanabilmen için

1. ekran kartının DVI çıkışı olucak

2. monitöründe DVI çıkışı OLCAK

ve bunları iki uçlu dvı kablosuyla birbirine bağlayacaksın.... dönüştürücülü fln olmaz bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

kardeş monitörünü dijital kullanabilmen için

ve bunları iki uçlu dvı kablosuyla birbirine bağlayacaksın.... dönüştürücülü fln olmaz bu iş

eee benim monitör nasıl oluyor o zaman Samsun 763MB Asus ati9550GE ekran kartı ve dönüştürücü ile DVI ya taktım görüntü alıyorum. Hem görüntü alamasam bunları size nasıl yazacam dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

Orjinalden alıntı: maybera

kardeş monitörünü dijital kullanabilmen için

eee benim monitör nasıl oluyor o zaman Samsun 763MB Asus ati9550GE ekran kartı ve dönüştürücü ile DVI ya taktım görüntü alıyorum. Hem görüntü alamasam bunları size nasıl yazacam dimi

görüntü alırsın ama asla dijital görüntü kalites değildir. Dijital görüntü için monitörün de Dvi çıkışlı olması gerekiyor

• evet bende zaten dijital aldığımı iddea etmiyorum kardeş. arkadaşlar görüntüyü hiç alamıyorlarmışta ondan dedim. Yani ben DVIdan görüntü alabiliyorum. Hiç bir fark yok zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.