Bildirim
Monitör
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş ben bu monitörü aldım. Ps 4ü normalde tvde oynuyorum ancak deneme amaçlı monitörde oynadım. Ancak beğenmedim pek. Konsolda kullanmaya uygun değil bence. Açısını ayarlayıp tam karşıdan oynarsan sorun yok ancak azıcık sağdan soldan bakarsan görüntü net değil. Işık sızması ve açı problemleri var. Ama monitör gerçekten ucuz. Başka bir seçeneğin yoksa alınabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: mufat
Kardeş ben bu monitörü aldım. Ps 4ü normalde tvde oynuyorum ancak deneme amaçlı monitörde oynadım. Ancak beğenmedim pek. Konsolda kullanmaya uygun değil bence. Açısını ayarlayıp tam karşıdan oynarsan sorun yok ancak azıcık sağdan soldan bakarsan görüntü net değil. Işık sızması ve açı problemleri var. Ama monitör gerçekten ucuz. Başka bir seçeneğin yoksa alınabilir.
Hocam öncelikle cvp için çok teşekkür ediyorum. Cidden o kadar kötü mü? Hangi noktalarda memnun kalmadınız? Bir de dizi, film vs görsel performansı nasıl hd dediği kadar var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ips kalitesi yok monitörde. Dediğim gibi ps4 ü alıp karşısına oturup oynayacaksan çok sorun olmaz. Ancak tv ile karşılaştırdığım için bu yorumu yaptım. Ben 240 tlye aldım amazondan. İşyerinde kullanmak üzere.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X