Şimdi Ara

MONDEO bu fiyata ALINIRMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: escala

Ghia malumunuz en dolusudur.
    2.0 benzinli ile dizelin otomatik şanzımanları farklı ve dizelinki ömürlük jatco şanzıman imiş. Zamanında araştırmıştım ve dizel + 2.0 vergisi yüzünden vazgeçtiğim içimde kalan bir araçtır kendisi.

Aksine bu aracın sanziman sıkıntısı var diye duydum bir çok kişiden. Hepsi kulaktan dolma ise bilemiyorum ama ben vazgeçmiştim o dönemde...

Sorunlu olan bi dönem Focus 1.6tdci'de kullanılan CVT sanzimandir. Mondeo'daki Jatco'dur ve cok sağlam bir sanzimandir.

1 yil 2007 model o kasa Mondeo 2.0tdci Ghia sahibi oldum. Tadı damağımda kaldi diyebilirim, mukemmel arabaydi. Xenon farlar, 6 CD changerlı Sony, elektrikli koltuklar, isitmali ön cam, alarm standart olarak var . Bu donanimlari standart olarak sunan günümüzde D-segment araba yok. Bir de cok seri ve atak bir motoru var. Yol tutuşu da efsanedir o kasanın.

ısıtmalı ön cam 98 vectrada da var , ama elektirikli koltuk iyi bir donanım

Donanımların bir ikisini sunan model olabilir ama hepsini birden standart olarak sunan bir D-segment günümüzde bile yok. 2004-07 Mondeo Ghia'larda hepsi standart.

Heleki soğuk kış sabahları herkes cam kazımakla boğuşurken ısıtmalı ön cam sayesinde tek düğmeyle buzdan kurtulmanın keyfi başkadır.

Ghia en dolu donanım paketi değil mi, nasıl standart oluyor o zaman?

En boşunda yok sanırım saydığınız donanımlar.

Ghia üst donanım paketi doğru.

Bu donanımlar gününümüz D-segment araçların en üst paketlerinde bile standart olarak yoktur. Opsiyonlu olarak ek paketlerle satılıyor veya hiç sunulmuyor.

Mesela ısıtmalı ön cam gibi bir donanım günümüz full D-segmentlerin çoğunda yok. Alarm, aynı şekilde çoğu full D-segmentlerde yok, vs. vs.

Bu donanımların baz donanım Mondeo'da olmasını kimse bekleyemez zaten.

• 2.0 mondeonun senelik vergisinin 709 lira olduğunu öğrenince vazgeçtim ve 2000 model ve 245 bin km de passat 1.6 comfortline otomatik lpg satın aldım 20 lraya
  • konu ile alakasi yok , bugun 96 model mondeo 2.00 aracım muayneden geçmedi ön cam buğu çözücü calişmiyor agır kusur yazılmış kalorifer calişiyor fan konumunda cam buğu ya getirince buğu çözüyor
    ayriyetten ön cam için buğu çözücü konulmuş sanırım tuşu var fakat basnca calişmyior cam degişmiş olmalı kı mutlaka değişmiştir 18 yıl dile kolay

buğu çözücülü resitansli cam değil fakat aklım almadı agır kusur sayilmasini .

akıl işi değil agır kusur yazılması
  • arkadaslar mk3 dizel otomatik mondeolar ortalama 200 binlerde fiyat olarak ederi nedir temizini bulirsak tavsiye edermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.