Şimdi Ara

Molten WoW yükleme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar molten wow oynamak istiyorum. Beni başlatıcak arkadaş ''http://wow.freakz.ro/ burdan download wow 4.0.6a tıkla, indir' dedi bende indirdim sonra Wow klasörünün içinden Data>enGB>realmlist.wtf dosyasını sağ tıkla aç oraya ''set realmlist logon.molten-wow.com'' yaz dedi. Sonra tamamdır bu kadar dedi. Ben sonra deneyebildim ve açamadım. Sorunum ise ; oyunu açıyorum , mail şifre giriyorum, Download Update (yada Download Patch) diye bi yazı geliyor %100 olunca RESET tuşu çıkıyor mecbur ona basıyorum Blittzard Updater açılıyor ve ''wow-4.2.1.2736-enUS-tools-patch'' bunu indiriyor bunu çalıştırdıktan sonra 4-5 bişey yüklüyor.Sonra launcher açılıyor. 'reconfiguring game files. please wait' diyor ve bişey yükleniyor. Sonra 3 kademeli bişey çıkıyor ve yüklemeye başlıyor. Ben bu molten wowu nası açıcam?

• Freakz.ro ve Molten-wow farklı sunuculara sahip. Hangisinde oynamak istiyorsan onu indirdiğinde realmlist dosyası otomatik ayarlı geliyor.
    Data/enGB/ içindeki realmlist.wtf dosyasını notpad ile açıp içindekileri tamamen sildikten sonra 'set realmlist oynamakistediginsunucununadresi' yazıyorsun, yani senin durumunda realmlist boşken 'set realmlist logon.molten-wow.com' (tırnak işaretleri harici) yazıp kaydedip kapatıyorsun.
    Bunları yaptıktan sonra eğer repair.exe'yi çalıştırmamışsan ve oyunu direk olarak klasör içerisindeki wow.exe'den başlatırsan bağlanmak istediğin sunucuya girebilirsin(sitelerinden aldığın kullanıcı adı-şifre ile). Launcher kullanmayacaksın yani.
    Realmlist.wtf dosyasının içinde normalde orjinal Blizzard sunucularına bağlanmayı sağlayan adresler bulunduğundan, onu değiştirmeden ya da o sunucuların altına diğerini yazarak oynamak istediğin sunucuya bağlanamazsın, aksine Blizzard oyunu son sürüme yükseltmen için zorluyor(senin bahsettiğin %100 ve Restart tuşu olayı). Oyunu 1 üst yamaya yükseltmen durumundaysa istediğin sunucuya bağlanamıyorsun, versiyon hatası alıyorsun. Bu yüzden tekrar yükleme gerekiyor.

Özetle, hangi sunucuda oynamak istiyorsan; web sitelerinden 4.0.6 patch olan clienti indiriyorsun. Büyük ihtimalle realmlist dosyası ayarlı gelir ama kontrol etmekte fayda var, dosyayı açınca içinde sadece oynamak istediğin sunucunun adresi olduğundan emin olduktan sonra oyuna Wow.exe dosyasından bağlanabilirsin. Launcher'da kullanılabilir ama riske gerek yok.

Biraz karışık oldu anlatım, kusura bakma. Umarım işine yarar.

• Arkadaş gayet güzel anlatmış yapman gerekenleri ve eğer şuanda update yaptıysa oyun Downgrade yapman gerekiyor googledan araştırıp halledebilirsin. Hangi patch e cekiceksen 4.0.6 a Molten-WoW versiyon Cataclysm 4.0.6a (13623) .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.