Şimdi Ara

MOLİVER ADLI KULLANICIYA; TESEKKURLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce gerçekten üzerinde kafa yordugum ve bir türlü cozemedigim web site tasarim problemim için, forumda konu açmıştim. Donanımhaber foruma hep arama motoru aracılığıyla giriyorum fakat üye oldum. Her neyse, sagolsunlar birkaç üyeden konuya yanıt ve özel mesaj geldi. Fakat belirttigim bir nokta vardi; söz konusu web site dostane bir iyilik için yapılacakti ve bütçe ayiramamistik. Ücretli yardım etmek isteyen arkadaşlara da Teşekkürler. Ancak MOLİVER adlı kullanıcı ( ismini bilmediğim için mazur görün ) , kendi web sitesiymis gibi oldukça ilgilendi ve resmen imdamimiza koştu. Allah razı olsun, gerçekten o kadar yardimci oldu ki minnettar olmamak mümkün değil. Hem foruma, hem de özellikle Moliver'e Teşekkürler. 😊 Sorunumuz çözüldü şükürler olsun ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu bilmiyorum ama kendi adıma bende teşekkür etmek istiyorum

Hala böyle insanlar olduğunu görmek çok güzel

• Siteyi yatinliyorduk fakat fotoğraflar vs gorunmuyordu. Kodlarla ve site yapısıyla ilgiliymis. Gerçekten ben de dürüst olayım hiç beklemiyordum. En hesaplisini buluruz bi şekilde çizeri derken , herhangi bir şey talep edilmeden yardimci oldu. Sagolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.