Şimdi Ara

Moldova - Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü maç.. Kolay maç olacağını zannetmiyorum, hele Malta maçından sonra iyice zor bi maç haline geldi bu tür deplasmanlar. Artık pek kredimiz yok, nası olursa olsun puanları alıp geçmemiz lazım maçları. Yunanistan maçından şu aşamada çok daha önemli bi maç, aklımız Yunanlılarda olmamalı, eğer maçı kazanırsak daha bi güvenle çıkıp Yunanistan maçında istediğimiz bi sonuç alabiliriz.

Minimum 4 puanla çıkmamız gereken bi periyod.

• Moldova yı geçeriz de avatar olmamış bu sefer. Haginin sempatik yüzü Kallide yok.
  • Lan olum cem avatarını niye değiştiriyorsun ya.Bir saattir konuyu açan bakıyom cemo,avatara bakıyorum nicke bakmıoyurm bu cem değil diyorum.Oğlum adamın suratını görünce topiği okumadan insanın kaçası geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Lan olum cem avatarını niye değiştiriyorsun ya.Bir saattir konuyu açan bakıyom cemo,avatara bakıyorum nicke bakmıoyurm bu cem değil diyorum.Oğlum adamın suratını görünce topiği okumadan insanın kaçası geliyor

çok iyi hatırlarım yıl 2005ve cemo benim o meşhur uefa cup hakan ve bülentin kupayı öptüğü resmi çalmıştır avatarına koymuştur ondan sonra dağıldı
  • Hadi hayırlsı.

İnşallah bazı şeyler değişmiştir milli takımda. İyi oyunla 3'er puanı alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir Nar

Lan olum cem avatarını niye değiştiriyorsun ya.Bir saattir konuyu açan bakıyom cemo,avatara bakıyorum nicke bakmıoyurm bu cem değil diyorum.Oğlum adamın suratını görünce topiği okumadan insanın kaçası geliyor

çok iyi hatırlarım yıl 2005ve cemo benim o meşhur uefa cup hakan ve bülentin kupayı öptüğü resmi çalmıştır avatarına koymuştur ondan sonra dağıldı

Hırsız cem desene

• Abi yerim avatarı maçı konuşun len.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda vizesi ile Yunanistan
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor bir deplasman olacak.Buradan kayıpsız çıkarsak eminimki Yunanistan'ıda dize getireceğiz.Yunanistan'da kazara sonucu Bosna'ya puan verse evinde muhteşem olur.Neyse inşallah kazanırız Yunanistan'a gelir sıra.
  • Kalliyi engelledim gitti. Oh beaa.

Moldova - Türkiye

maça gelince zor maç.
  • Şaka gibi ya. Moldova'dan çekinmeye başladık. Bu kadar mı düştü Türk futbolu. Yazık.

Her iki maçıda kazanacağız.Ben inanıyorum...
  • şş en önce ben açtım burdan devam edin.
  • Bu maç da zor olacaksa biz hiç oynamayalım daha iyi.Grubun en kötü takımıyla oynuyoruz,yaşanan terör olaylarının getirdiği hırs ve motiveyle ezer geçeriz diye düşünüyorum
  • Forumla ilgili şikayet ve önerilere de yazmıştım, topic de açmıştım, benden daha önce de topic açan ve uğraşanlar oldu ama halen ve mecburen milli takımımızı "diğer kulüpler" adı altında yazıyoruz.
    Lütfen el atın, birlik olalım, amacımıza ulaşana kadar konuyu gündende tutalım, milli takım için alt bölüm oluşturmak bir programcı için sanırım 5 dakikalık iştir. Kimsenin uğramadığı anime için koskoca başlık açtılar ama biz milli takımımız için basit bir alt başlık açtıramadık

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Forumla ilgili şikayet ve önerilere de yazmıştım, topic de açmıştım, benden daha önce de topic açan ve uğraşanlar oldu ama halen ve mecburen milli takımımızı "diğer kulüpler" adı altında yazıyoruz.
    Lütfen el atın, birlik olalım, amacımıza ulaşana kadar konuyu gündende tutalım, milli takım için alt bölüm oluşturmak bir programcı için sanırım 5 dakikalık iştir. Kimsenin uğramadığı anime için koskoca başlık açtılar ama biz milli takımımız için basit bir alt başlık açtıramadık

Bu konuyla ilgileniceğim

• Evet haklısın Milli takımımız diğer kulüp değildir ama açmak için neyi bekliyorlar?

quote:

Forumla ilgili şikayet ve önerilere de yazmıştım, topic de açmıştım, benden daha önce de topic açan ve uğraşanlar oldu ama halen ve mecburen milli takımımızı "diğer kulüpler" adı altında yazıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

Bu konuyla ilgileniceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

quote:

quote:

Bu konuyla ilgileniceğim

yani şuna bile muhaha yapabiliyorsunuz ya, ne diyeyim ben size

• quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

quote:

quote:

Bu konuyla ilgileniceğim

Beyler bu hiçde komik birşey değil

Ben ciddi ciddi tanerin bu fikrini beğendim ve tanıdğım bi kaç mod arkadaşa iletim rica ediceğim bunun için böyle yazdım ama sanırım yanlış anlaşıldı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.