Şimdi Ara

MoH: Warfighter'ın İncelemeleri Hayal Kırıklığı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
10.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24.10.2012 19:58:16

gerçeği anlatmanın da bir güzelliği,kurgusallığı,albenisi vardır.mohun hatası orda zaten.tamam gerçekleri anlatıyor olabilir ama anlatış şeklinde sorun.kuru bir anlatımı var.bu da oyundan zevk almayı önlüyor haliyle.multisi daha çok seviliyor o yüzden bfnin veya mohun.çünkü seslerinden tut grafiklerine kadar kaliteli ve gerçek savaş hissi veren yapımlar.ama senaryoda bunlar yeterli olmuyor.bence ea tf2 tadında sadece multiplayerı olan oyunlar geliştirmeli emin ol daha başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr

Battlefield 3 ciktiginda bir cok eksik gördüm bunu niye koymamislar su neden yok derken moh duyruldu bir cok eklentiyi battlefield 3e koymamalarinin sebebi bunlari mohta kullanicak olmalariymis ama simdi ne oldu, moh basarisiz olursa bir sonraki battlefield oyunu tam kapsamli bir oyun olucaktir battlefield 4'ü sabirsizlikla bekliyoruz...

ne gibi mesela mohu alma fırsatım olmadı henüz ondan soruyorum
  • oh oh olun enkazın alası olsunda ea games bir düşünsün bakalım. 2 cila atıp kopya balon fps satmayı herkes yermiymiş görsün. battlefield 3 hayal kırıklığından sonra şimdi 4 ü duyurdular oda balon olacak inşallah ea games ağzının payını alırda adam gibi fps yapar bundan sonra. piyasadaki kopyalamaya çalışmaktan vazgeçip.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eğer bu oyun (yani şu anda oynadığım oyun ) 5 puanlıksa bu yıl bu puanları veren sitelerden hiçbir fps nin 5 veya 6 nın üzerinde puan almaması gerekiyor. ya bende bi sorun var yada bu siteler ciddi anlamda cukkayı doldurmuş..
  • OYUNU ALDM DEHŞET BİŞİ ÖZELLİKLE ARABA SÜRÜŞÜ NFS DE BANA BÖYLE ZEVK VERMEDİ KESİNLKLE TAVSİYE EDİORM MOH WARFİGHTER <3
  • EA anca grafik kassın ruh katın şu oyunlara azıcık ruh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

eğer bu oyun (yani şu anda oynadığım oyun ) 5 puanlıksa bu yıl bu puanları veren sitelerden hiçbir fps nin 5 veya 6 nın üzerinde puan almaması gerekiyor. ya bende bi sorun var yada bu siteler ciddi anlamda cukkayı doldurmuş..

Sen zaten sorunlu olduğun için bf3 fanboyusun.Oyunun reklamlarından bile iğrenç olduğu belli oluyor

• ya bu bsc niye incelemelerde geç kalıyo hadi la
  • erken inceleme sürümlerini göndermedi ya EA , bunun acısını çıkarıyorlar. Oyun tabiki 10 üzerinden 10 değil ama EN AZINDAN 8 i hakediyor.
  • şimdi black ops 2 mi kazandı ? :D
  • EA'nin neden oyun çıkmadan önce incelemeleri yayınlamadığı şimdi ortaya çıktı..
  • YILIN BALONU olur bu oyun.

EA MOH ismini lekelemesin artık.
  • ABDnin 11.eylül'den sonraki her Müslüman teroristir politikası buraya kadar...yiyorsa o müslümalara yardım eden ve 4 uçağı bindiren ABDnin oynadığın oyunu açığa çıkaran oyunu hazırlasana DICE madem siyaseti oyuna bulaştırıyorsunuz...işte o sykar demi

(-) veren hücresel faaliyetleri felç olmuş yada hiç olmamış liseli bebe [Loose Change] belgeseli izle'de o zaman ne demek istediğimi anlarsın yada anlamasanda olur..Oyun nasılsa diye müslümalara Head Shot yap sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 25 Ekim 2012; 5:51:43 >

• MOH Serisinin Aldığı En Kötü Puanları Görüyoruz

[Altın Dışkı] Resmi Olarak EA İçin Tasarlanmıştır.

Sıra Need For Speed'te

• Bence, bu kadarıda olmaz !

• grafik ve sesler iyi ama hikaye anlatımı ve kurgu berbat ayrıca özgün olmayan karmakarışık bir oynanış çıkmış ortaya...müslümanları terörist olarak göstermeleri zaten başlı başına bir hakaret...oyunda gerçekten iyi diyebileceğim tek şey araç kovalamaca sahneleri onun haricinde bomboş bir oyun olmuş...danger close kesinlikle bir daha moh yapmasın başka bir firma yapsın en azından 2 yıl önceki ve şimdiki saçmalıkları yaşamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: raadadam

cod gibi yıllardır aynı grafik motoruyla yapılan çöp grafikli oyunun incelemelerinin hepsi 9.0 -9.5 puan ona kalırsa ? Ama hak ediyor mu hayır.Ben mw 3 kadar rezil bi cod oynamadım mesela.Rezil grafik,komik sesler ...Senaryo istediği kadar iyi olsun yarısına kadar zor oynadım.Ama incelemelere bak 9 dan aşağı puan göremezsin.Açıklayın ?

Sadece Senaryo Ve Grafiklerden Bahsetmişsin Anlaşılan

Korsan İndirmissin Bari Yorum'unu Kendine Sakla

Şuanki Oyunlar Call Of Duty Geride Bırakmış Olabilir.

Ben Almadım MW3'ü ama Oyunun o Hızlı Yapısı Ve Vuruş Hissinide Başka Hiçbir Oyunda Hissetmemiştim.

Şuanda Oynadığımız Tüm Oyunlar Call Of Duty Benzemekle Meşguller

Medal Of Honor Dahil.

Kısacası Herşey Grafik Değil Diyen Arkadaşlar'ı Bekliyoruz. :)

• Kim ne derse desin oyun bence güzel bu aldığı puanları hak etmiyor. Ayrıca bazıları çıkmış müslümanları öldürdüğümüz oyunları istemiyoruz demişler. Avrupa da türk dediğiniz zaman adamlar size küfür ediyor fakat orta asyada bir tek türkleri terörist olarak görmüyorlar adamların görüşü bu günüzde ABD ye karşı çıkan herkes bunun bedelini ödüyor. Örnek vereyim en basit bu oyunda bile dünya haritasını gösteriyor türkiyenin etrafı düşman olarak işaretlenmiş bir tek türkiye aralarından sıyrılmış bunun nedeni bizim yalaka olmamızdır biz ABD yandaşlığı yapmaz isek çok değil 2. BF3 de veya MOH da veyahut COD da türkiye saldırılar yine aynı teröristleri öldürüler fakat bu sefer ölen türk halkı olur . Bu işler böyle ilerliyor. Yıllardır ABD - RUSYA savaşını işleyen cod buna örnektir . Amerikalılar arapları sevmiyor oyunda saldırıyorlar . Bunlara ek olarak bazılarıda diyorki neden MOH da Türk özel birlikleri yok örnek BORDO BERELİ yazmışlar , şimdi bizim bu oyunda yer almamız için önce kendimizi kanıtlamamız lazım . Oyunda ülkelerin kendine ait silahları var örnek teröristin bile keleşi var gel gelelim bize . Daha kendi silahımızı üretemiyoruz oyunlarda yer etmeyi planlıyourz. G3 - bixi - Dragunov - MG3 - MP5 - Bu silahları kullanıyor Türkiye hangisi türk yapımı ? Adama gülerler ya ...

• ya daha nasıl oyun istiyorlar ben anlamadım ???

• Anlaşılan yorum yapanların %98'i oyunun BETA'sına katılmamış. Oyunun en iyi yanı Multiplayer ancak Multiplayer bile en fazla 50 saat oynanır. Bir FPS oyununda olmayacak kadar ekran dolu sağda,solda,köşede,aşağıda,yukarıda simgeler mevcut kayboluyorsunuz adeta ekranda ayrıca harita sayısı az , mod sayısı az . Kısacası DLC için yapılmış bir oyun DLC'ler çıkarsa açıklar kapanıcaktır ve oyunun fiyatı size 59$ iken 100$'a patlayacak :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.