Şimdi Ara

Modlanmış Nvidia 263.09 WHQL Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia’nın dün sadece GTX580 ve GTX460 SE kartlarına özel olarak yayınladığı Nvidia GF/ION driver 263.09 WHQL sürücü paketini, GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300 ve 400-serisi masaüstü GPUları ile ION masaüstü GPUlarına uyumlu hale getirmek üzere modladık. Sürücü kütüphanesi dosyasına, diğer ekran kartlarının kimlik bilgilerini yerleştirdikten sonra, single, single+PhsyX card konfigürasyonlarında test ettik. Bu sürücüyü yüklemek istiyorsanız, yapmanız gerekenler...

hardwaremania.com'dan alıntıdır

Yazının ve tümünü görmek ve driverı indirmek için link:

http://hardwaremania.com/news/2010/11/23/modlanmis-nvidia-gfion-driver-263-09-whql/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 26 Kasım 2010; 18:59:34 >

• peki bu sürücüde ne gibi yenilik ve ya değişiklik var eklenen yeni kartlar desteği dışında?
  • deneyen var mı?
  • Bu sürücünün görüntü kalitesini arttırdığını duydum.Sürücünün incelemesini aramama rağmen bulamadım.Şimdi yükleyeceğim.Görüşlerimi sizlerle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu sürücünün görüntü kalitesini arttırdığını duydum.Sürücünün incelemesini aramama rağmen bulamadım.Şimdi yükleyeceğim.Görüşlerimi sizlerle paylaşırım

kendi sitesinde baktım görüntü kalitesini artırdığını söylemiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu sürücünün görüntü kalitesini arttırdığını duydum.Sürücünün incelemesini aramama rağmen bulamadım.Şimdi yükleyeceğim.Görüşlerimi sizlerle paylaşırım

kendi sitesinde baktım görüntü kalitesini artırdığını söylemiyor

Kendı sıtesınden ben de baktım.Goruntu kalıtesının arttıgına daır bır ıbare yok.

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=44756447

Bu konudakı bu yorum yuzunden merak ettım ındırdım.

"nvidia nın son sürücüleri olan 263.00 da dahada güzel (insane) diye tabir edebilceğimiz görüntü kalitesini sunuyormuş guru3ddeki yorumlarda yazıyor genel olrak memnunlar. kaldili geçenlerde konu vardı catalyst hakkında amd kalteyi azalttı diye AF kalitesimi neydi hatırlamıyorum ne ayak ozmaan =???? "

Bakalım sonuc ne olacak.

• ben kurdum gtx 275 kartta herhangi bir sorunda yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Driverı 8800gt ile Hot Pursuit ve Black Ops'ta denedim.Performansta bır fark yok.AF kalıtesınde bır artış var gibi.Fakat karşılaştırmalı ssler falan olmadığı için net birşey söyleyemiyorum.
  • eski kartların inf dosyalarını koyup paketlemişler işte...

görüntü kalitesi arttırımı falan bekleyenler gerçekten çok komik... biraz mantıklı yorumlar yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 26 Kasım 2010; 20:36:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.