Şimdi Ara

Modern Warfare 3 Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün önce bf3 aldım ve halen iniyor originden :D eski bir cod cu olarak ama kendimi activision reyize karşı suçlu hissettim. o yüzden mw3 de almayı düşünüyorum. ama çok hileci filan var diyorlar doğru mu? ping durumları nasıl? türk serverları falan. bf3 deki gibi sadece yurtdışı serverlarında oynamıyoruz di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillacan5 -- 17 Mart 2013; 3:24:08 >

• Dostum modern warfare serisi asla ölmez bf3 le karşılaştırılamaz.Mw3 deki sistem yurt dışı serverlarında oynuyorsun ama deticated server olayı var fakat Türkiyede server sayısı kısıtlı pek oynayanda yok. Oyuna direk bağlanmak daha mantıklı 70 80 Ms le oynuyorsun hissettirmiyor gayet akıcı arkadaşımla sürekli oynuyorum Co op mod bi hayli zevkli oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

Dostum modern warfare serisi asla ölmez bf3 le karşılaştırılamaz.Mw3 deki sistem yurt dışı serverlarında oynuyorsun ama deticated server olayı var fakat Türkiyede server sayısı kısıtlı pek oynayanda yok. Oyuna direk bağlanmak daha mantıklı 70 80 Ms le oynuyorsun hissettirmiyor gayet akıcı arkadaşımla sürekli oynuyorum Co op mod bi hayli zevkli oluyor :)

battfield 3 ün grafiğinin mw yi 10 a katlamasına rağmen bana cod zevkini vermedi açıkcası. adamı vurunca birini vurmuş gibi hissetmiyorum kendimi. bf3 ün avantajı büyük maplar, araç kullanımı, sesi ve grafikleri. geriye pek birr şey de kalmıyor ama bilmiyorum ısınamadım. herneyse asıl öğrenmek istediğim hilecilerdi. hileci bf3 de de var ama 20 servera giriyorsam sadece 1 tanesiyle karşılaşıyorum. onuda şikayet edip banlatmak zor olmuyor. ama mw3 de her serverda bi hileciyle karşılaşırsam aldığıma pişman olurum oyunu.

• bi aralar mw3 de hileciler çokdu şöyle söyliyim belli modlar var mesela grand war girersen 18 kişilik 10 oyundan birinde oluyor benim girdiğim modlarda ise ender rastlıyorum
  • alabilrsin
  • BO2 aldım hileciden geçilmiyor. MW3 nasıldır kim bilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca firmalar hileye çözüm bulamıyor yahu. oyunu korsan almayalım diye yapmadıklarını koymuyorlar bir de hileye çözüm bulamıyorlar. bu ne salatalık ne biber ne lahana turşusu arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kople türkçe ses türkçealtyazı yama çıksın ozman bu oyunun değeri %90 artacak
  • Ben de çok büyük CoD hayranıyımdır ama kaç yıldır hep aynı şeyi koyuyorlar önümüze.Hikaye konusunda tartışılmaz üstünlüğü ama oyun motoru fafalan hiç değişmiyor,ha mw2 oynamışsın ha mw3 oynamışsın fark etmiyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.