Şimdi Ara

Modern Warfare 2 Multiplayer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle söyliyeceğim ben tam bir Cod bağımlısıyım.Bununla beraber bütün oyunları ve multiplayerlerını oynadım mw2 dışında.Ben şimdi torrentten Modern Warfare2 indirsem online da oynayabilirmiyim ? Steamsiz onlinr oynama şansım var mı ? Lütfen biri yardımcı olsun.

PSN ID ; Last_Blood12
  • Git orijinal al.Onun dışında illegal soru sormak yasak.

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Git orijinal al.Onun dışında illegal soru sormak yasak.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Tabii ki var ama orjinalden vazgeçme derim bende mw2 ve tüm cod serisini orjinal olarak oynamış biri olarak sana tavsiye veriyorum orjinal al piyasada da fiyatı oldukça uygun gerek bimeks gerek teknosa, gold, mediamarkt ve vatan computer gibi tüm teknoloji mağazalarında 30 lira civarındadır ve değerde ama illaki orjinal olmadan online oynamak istiyorsan oynarsın ama sık sık güncelleme ve sorunlu olarak ve korsanda ki en büyük problem server adminleri kendi istedikleri kuralları koyabiliyorlar örneğin no camper no gl (grenade launcher) gibi orjinalde böyle bi sıkıntyı yok orjinalden vazgeçme saygılarımla.. :)

Orijinalden alıntı: Asker96

Tabii ki var ama orjinalden vazgeçme derim bende mw2 ve tüm cod serisini orjinal olarak oynamış biri olarak sana tavsiye veriyorum orjinal al piyasada da fiyatı oldukça uygun gerek bimeks gerek teknosa, gold, mediamarkt ve vatan computer gibi tüm teknoloji mağazalarında 30 lira civarındadır ve değerde ama illaki orjinal olmadan online oynamak istiyorsan oynarsın ama sık sık güncelleme ve sorunlu olarak ve korsanda ki en büyük problem server adminleri kendi istedikleri kuralları koyabiliyorlar örneğin no camper no gl (grenade launcher) gibi orjinalde böyle bi sıkıntyı yok orjinalden vazgeçme saygılarımla.. :)

Saolasın en gerekli cevabı sen verdin hocam.

PSN ID ; Last_Blood12
  • Rica ederim :) Her turlu Cod ve Battlefield oyunlarinda elimden geldigince herkese yardm etmek isterim.

arkadaşlar oyunum orjinal (birazdan bahsedeceğim arkadaşımın ki de) nat type open herkesle oynuyorum ama bir arkadaşım var onunla oynayamıyorum. işin tuhaf kısmı arkadaşım 300 m mesafede oturuyor. sürekli 3. kişiye davet ettirip beraber oynayabiliyoruz. yok mu bunun çözümü yardımcı olabilecek var mı?

Orijinalden alıntı: denizbayir7

arkadaşlar oyunum orjinal (birazdan bahsedeceğim arkadaşımın ki de) nat type open herkesle oynuyorum ama bir arkadaşım var onunla oynayamıyorum. işin tuhaf kısmı arkadaşım 300 m mesafede oturuyor. sürekli 3. kişiye davet ettirip beraber oynayabiliyoruz. yok mu bunun çözümü yardımcı olabilecek var mı?

şimdi oyunu acmadığım için kapsamlı acıklayamayacağım ama o yazı open olması lazım yoksa oyun esnasında server olamıyorsun onu engelleyende güvenlik duvarı yada modemdi zannedersem modemi resetleyip deneyin bir kere bizde öyle oluyordu birinizde olmassa diğeri daver etsin kolay gele @denizbayir7
  • Oynadigin oyun mw2 ise olur bunun icin ttnetin alt panelinden modem arayuzune baglanip birkac islem yapmak gerekiyor baya arastirdim her nekadar ugrassamda bu sorundan kurtulamadim yeri gelince open yeri gelince strick yazio suan mw2 yi birakmis ve mw3 oynayan biri olarak tavsiye ediorm mw3 de bole bi sorun yok ayrica oyun daha[:'(] gelismis zaten fiyatida oldukcs uygun heryerde tavsiyem mw3 e basla

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.