Şimdi Ara

Modern FİZİK çalışarak hata mı yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda hep ukte kaldığından modern fiziği hemen bitirmek istedim.Bugün başladım sorularını çözücem yarın da compton fotoelektrik falan ateşlerim.Sizce lys konusunda nasıl ilerlemeliyim ? Hedefim derece yapmak.Mezunum.130 140 arası ygs netlerim var.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1 kez çalışmakta yarar var .Ama mecbur sonradan çalışacaksın zaten.Ama çalışma süren kısalacak,Yani demem o ki çalış ama ezberleme ezberlesen de unutacaksın
  • modern fizik çalışacağına önceki konuları bitir hocam.
    ben öyle yapacağım. moderni ygs sonrasına bırakıp, 3 ay içinde rahat-rahat bitirmeyi düşünüyorum.
  • evet hata yapıyorsun şubat gelince tutuşacaksın ve ygsye kadar onlara bakmayacaksın ygsden sonrada sınav açıklancık faso fiso bilmem ne derken nisana gelecek(iyide geçse kötüde geçse aynı durum olacak geçen sene gördüm) ve her şeyi unutacaksın yada verdiğin emeğin %20si kadar bilgi birikimin olacak (organik kimyada aynısını yaşadım), git onun yerine mat geo biyo kas bunlar nankör ders değil akılda kalıyor. lys fiziği komple ygs sonrasına bıracakğım çünkü en nankör ders

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 11 Kasım 2016; 14:37:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.