Şimdi Ara

Modern fiziğin sözel kısımları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
28
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Nerden aklımda kalsin hocam

Yine nostalji ve yine duygulandim.4 ay once, vay be olacaklardan habersiz...

Vay be bu yorumun ardindan da 5 ay gecmis.Konu acilali 9 ay olmus.Zaman su gibi geciyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nerden aklımda kalsin hocam

Yine nostalji ve yine duygulandim.4 ay once, vay be olacaklardan habersiz...

Vay be bu yorumun ardindan da 5 ay gecmis.Konu acilali 9 ay olmus.Zaman su gibi geciyor.

Hocam Konuyu bir güncellerseniz iyi olur bazı yerler çelişiyor sanki siz günceli daha iyi bilirsiniz bide sizin konunuz diye upladım modern fiziğe bakarken

• Moryke kullanıcısına yanıt
    Konu benim degil ki hocam,baska biri acmis.Hem bu bilgiler gecen yila ait,mufredat degismedigi icin sorun yok yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu benim degil ki hocam,baska biri acmis.Hem bu bilgiler gecen yila ait,mufredat degismedigi icin sorun yok yani.

hocam kelimeleri eksik kullanınca yanlıs anlasılma oldu kusura bakmayın öncelikle :)) siz fizikle ilgili sözel şeyleri çok paylaşıyorsunuz forumda görüyorum tesekkürler öncelikle lys modern içinde böyle bir şey yapsanız yani ondan dedim ben yaparımda tecrübeli değilim pek ondan sey yaptım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.