Şimdi Ara

Modern combat 3 hata yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonum Xperia U modern combatın apk sını ınternetten ındırdım uygulamayı kurdum 800 mb patch attıkdan sonra oyuna gırıyorum gameloft yazıyo 1 kac yazı yazıyor sonra modern combat 3 dıyo yuklenıyor ısaretı cıkıyor ve oyun kendını baştan baslatıyor aynı ekrana gelıp sureklı bastan baslatıyor nasıl cozerım bıde nova yada mortal combat gıbı onerecegınız oyun varmı

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

Selam
    Telefonum Xperia U modern combatın apk sını ınternetten ındırdım uygulamayı kurdum 800 mb patch attıkdan sonra oyuna gırıyorum gameloft yazıyo 1 kac yazı yazıyor sonra modern combat 3 dıyo yuklenıyor ısaretı cıkıyor ve oyun kendını baştan baslatıyor aynı ekrana gelıp sureklı bastan baslatıyor nasıl cozerım bıde nova yada mortal combat gıbı onerecegınız oyun varmı

aynı sorun bendede var sebebini bilen söylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

kardeşim buldum
    Telefon dılını English(united state) yap giriyor olmadı sil yuklerken dili englısh unıted state yap yukle bıraz oyna sonra turkce yapsanda gırıyo ilk yol ıse yarıycaktır :)

çok sagolasın hocam ilk fırsatta denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.