Şimdi Ara

modemin powern ışığı yanıyor sadece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teledunyada da sorun yok modemin power ışığı yanıyor sadece online.olmuyor diğer ışıklarda yanmıyor

elektrik verince bütün ışıklar hanıp sönüyor sadece power ışığı kalıyor
    arıza kaydı bıraktım sorun ne olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem arızasıdır yada modem adaptör arızası.. uygun voltta adaptör varsa dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

modem arızasıdır yada modem adaptör arızası.. uygun voltta adaptör varsa dene..

kablotv servis modemin arızalı olduğunu söylediler değişecekler.
  • arıza bende de olmuştu. servise gidecek. size servis sırasında geçici modem verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

arıza bende de olmuştu. servise gidecek. size servis sırasında geçici modem verirler.

Değişim yapacağını söyledi türksatın elemanı servis falan demedi.
  • Servise gonderilecek aman kolay para verme

• quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Servise gonderilecek aman kolay para verme

kolay para verme derken? anlamadım ürün garanti kapsamında kullanıcı hatası olan bir durum yok elektrik dalgalanması diyemezler evde daha hassas ürünler var 7/24 açık... para talep edeceklerini sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    bana da öyle demişlerdi. tamir yapıp gönderdiler. ama hiçbir sorun kalmadı. size modem verdiler mi modem gelene kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

bana da öyle demişlerdi. tamir yapıp gönderdiler. ama hiçbir sorun kalmadı. size modem verdiler mi modem gelene kadar ?

yeni modem getireceklerini söylediler eski modem duruyor bende... Saatleri tutturamadığımız için yeni modemi alamadım henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Servise gonderilecek aman kolay para verme

kolay para verme derken? anlamadım ürün garanti kapsamında kullanıcı hatası olan bir durum yok elektrik dalgalanması diyemezler evde daha hassas ürünler var 7/24 açık... para talep edeceklerini sanmıyorum

Belli olmaz bunlarin isi

• orka55 kullanıcısına yanıt
    turksat eski modemi aldı yeni modemi taktı gitti garanti kapsamında...
    Bence süper hizmet ttnet illetinden kurtulduğum için şükrediyorum... Adamlar nerdeyse aynı gün içinde sorunu çözdüler...

ttnetin ekip sevketmesi saatleri tutturması tam işkence asalak bir yapıları var turksat kesinlikle rakipsiz bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

turksat eski modemi aldı yeni modemi taktı gitti garanti kapsamında...
    Bence süper hizmet ttnet illetinden kurtulduğum için şükrediyorum... Adamlar nerdeyse aynı gün içinde sorunu çözdüler...

ttnetin ekip sevketmesi saatleri tutturması tam işkence asalak bir yapıları var turksat kesinlikle rakipsiz bu konuda...

Sizin icin sevindim

• orka55 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    genel olarak 2 aydır türksat kullanıyorum conax kart ile be uydu net gayet memnumum...
    Kanal tercihleri tartışılmaz belki ama yayın kalitesi ve kaliteli hizmet bakımından bence digiturk ve ttnet eline su dökemez... (ikisini kullanmış biri olarak şahsi kanaatim.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.