Şimdi Ara

Modemime Birisi Bağlanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arayüze girdim casper ablam ama unkown yazan belli deil telefon felanda belli deil şifreyi değiştirdim tekrar geldi nedir buhttps://store.donanimhaber.com/57/94/13/579413cf79e39112c17ed54e6a98e699.png

• quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Arkadaşlar arayüze girdim casper ablam ama unkown yazan belli deil telefon felanda belli deil şifreyi değiştirdim tekrar geldi nedir buhttps://store.donanimhaber.com/57/94/13/579413cf79e39112c17ed54e6a98e699.png

Bu konuda fazla bir bilgim yok fakat keylogger taramasi yaptirmanizda fayda var size gösterip yardimci olurdum fakat mobildeyim internete keyloggeri bulup silme yazin bir deneyin olmaz ise antivirüs programi ile pcnizi taratin yoksa modeme reset atin ve zor bir şifre koyun sözlük de olmayan farkli ve anlamsiz harfler ile koyun
    Örneğin; h37dhDaY219gK tamamen uydurma olsu eğer en son çare reset atip şifreyi degistirdiniz ise ya o kisi kablo ile bağlanıyordur ya da bir sekilde bilgisayarina ulaşıyordur dediklerimi yapmanizda fayda var

Iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 6 Temmuz 2014; 0:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

Arkadaşlar arayüze girdim casper ablam ama unkown yazan belli deil telefon felanda belli deil şifreyi değiştirdim tekrar geldi nedir buhttps://store.donanimhaber.com/57/94/13/579413cf79e39112c17ed54e6a98e699.png

Bu konuda fazla bir bilgim yok fakat keylogger taramasi yaptirmanizda fayda var size gösterip yardimci olurdum fakat mobildeyim internete keyloggeri bulup silme yazin bir deneyin olmaz ise antivirüs programi ile pcnizi taratin yoksa modeme reset atin ve zor bir şifre koyun sözlük de olmayan farkli ve anlamsiz harfler ile koyun
    Örneğin; h37dhDaY219gK tamamen uydurma olsu eğer en son çare reset atip şifreyi degistirdiniz ise ya o kisi kablo ile bağlanıyordur ya da bir sekilde bilgisayarina ulaşıyordur dediklerimi yapmanizda fayda var

Iyi geceler

sistem daha 1 gunluk keyloger olmaz baglanan cihazin mac filtresini engelledim sorun cozuldu sifreyide degistirdim yardiminiz icin tesekurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

Iyi geceler

sistem daha 1 gunluk keyloger olmaz baglanan cihazin mac filtresini engelledim sorun cozuldu sifreyide degistirdim yardiminiz icin tesekurler

Ben tessekur ederim iyi geceler diliyorum dediğim gibi sifreyi karışık yaparsanız kirmasi imkansiz olur herhangi birinin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.