Şimdi Ara

modemimden internet icin kendime agdakilerden daha fazla band genisligi ayarlayabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • baslıkta yazmaya calıstım istedigim su ; ornegin aynı modemden 20 kişi internete cıkıyor ben agın sahibi olarak kendi bilgisayarımın oncelikli olmasını istiyorum digerleri yavas internet kullansada olur, ben sinir bozucu sekilde yavaslamak istemiyorum veya biri dosya indirmeye calıstıgında benim onceligim nedeniyle onun indirmesi yavaslasın ama benim baglantım yavaslamasın istiyorum. modem ayarlarına goz gezdirdim fakat ingilizcemde pek iyi olmadııgndan bir sonuca varamadım boyle bir ayar varmıdır veya bu sorunu cozmek icin neler yapabilirim. cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.



  • hangi marka/model modemle bunu yapmak istiyorsunuz ??


    quote:

    Orjinalden alıntı: kovalak

    baslıkta yazmaya calıstım istedigim su ; ornegin aynı modemden 20 kişi internete cıkıyor ben agın sahibi olarak kendi bilgisayarımın oncelikli olmasını istiyorum digerleri yavas internet kullansada olur, ben sinir bozucu sekilde yavaslamak istemiyorum veya biri dosya indirmeye calıstıgında benim onceligim nedeniyle onun indirmesi yavaslasın ama benim baglantım yavaslamasın istiyorum. modem ayarlarına goz gezdirdim fakat ingilizcemde pek iyi olmadııgndan bir sonuca varamadım boyle bir ayar varmıdır veya bu sorunu cozmek icin neler yapabilirim. cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.
  • quake TW1974H1-A2+ wriless + 4 ethernet portlu modeli (sitesinde kullanım klavuzu yok bu modelin)

    http://www.quake.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=172:kablosuz-adsl22-modem-tw1974h1-a2&catid=50:adsl-modem&Itemid=53



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovalak -- 12 Şubat 2009; 18:53:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.