Şimdi Ara

modemi açmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 dan beri cidden sorunsuz kullandığım ttnetten 300 tl ceza ödeyip kapatacak şekilde ayrıldım , ardından hemen superonline başvurusu yaptık 1 gün sonta türk telekomdan gelip altyapı oluşturucaklarını söylediler aşşağıdaki kutudam bişeyler yaptılar evden internetin ucunu bişeye taktılar keşke değiştirmeseydiniz falan filan cart curt diyip gittiler ardından son'dan sms geldi randevu için ? Nolu telden arıycaz altyapınız oluşturuldu diye , fakat internette bişiler okudum çok kişinin mağdur edildiğini gördüm sizce modem getirmeye geldiklerinde sorun yaşamamak için modemi açmalımıyım yada bu adamlar gelip direk kuruyomu sorun yaşarmıyım bi bilgi verebilirmisiniz bidaha kazık yemek istemiyorum yıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben süperonline fiber aldığımda modemi wirelessa kadar ayarlayıp gitmişlerdi evde ben yoktum babamda anlamaz eve geldiğimde herşey hazırdı muhtemelen sen de de öyle olur
  • Fiber başka şey, dsl başka şey. Dsl'de kurulum yapacak bir şey yok, zaten binada hat varmış, bağlantı da hazır. Sadece santral tarafında port değişecek, o da sizinle alakalı bir şey değil. Siz sadece Superonline'den kullanıcı adı ve şifre alıp "hattınızı açtık" demelerini bekleyeceksiniz.

Modemi açmalı mıyım derken soruyu anlamadım ben. Modem açık bekleseniz de olur, kapalı bekleseniz de olur, bir fark yok.
  • Dsl bağlayacaklar , herhangi.bir.iade durumunda cezai ücret ödememek için soruyorum bunlar para koparmak için herşeyi yapacak cinsten insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 19 Şubat 2015; 14:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poset cay kullanıcısına yanıt
    Superonline, ttnet gibi modem mülkiyetini size vermez, açsanız da açmasanız da abonelik sonunda iade etmeniz gerekir. Etmezseniz 120 lira olarak ayrıca faturalandırır.
  • kurulum yapıldı , en azından internete girebiliyorum hız yine sorunlu 5 mbps hız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiseliGeriGeldi

Hızın artacağınımı düşündün böyle birşey düşündüysen ödül yollatacam.

internete girebilme düşüncesiyle geçtim , ayrıca ttnette 2.7mbps hız alırken şuan 5.25mbps hız alıyorum , upload ttnetten düşük , yinede hızı sattıkları paketten düşük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hat değerlerini gönderir misin? Ona göre yorum yapalım.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    LiseliGeriGeldi kullanıcısına yanıt
    modem arayüzü biraz karışık hat değerlerini bulamadım modem huawei hg552e

@LiseliGeriGeldi : yardımcı olmayamı geldin laf sokmayamı belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 19 Şubat 2015; 17:32:36 >
  •  modemi açmalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 19 Şubat 2015; 17:38:37 >
    Bir anormallik var değerlerde. Özellikle upload sıkıntılı. Ya gerçekten santrale uzaksınız, ya modemde problem var, ya kablolarda sıkıntı var, ya hepsi birden problemli ya da saydıklarımın bazılarında sıkıntı var :)

Karışık iş yani. Eve teknik ekip gelip ölçüm yapmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Bir anormallik var değerlerde. Özellikle upload sıkıntılı. Ya gerçekten santrale uzaksınız, ya modemde problem var, ya kablolarda sıkıntı var, ya hepsi birden problemli ya da saydıklarımın bazılarında sıkıntı var :)

Karışık iş yani. Eve teknik ekip gelip ölçüm yapmalı.

santral dibimizde apartmandaki telekom kutusuna giren şebeke kablosu yanımızdaki binanın üstünden geçip bağlanıyodu , 1 sene önce yıkıldı kablo haliyle yerlerde sürünüyo duvara sabitlemişler kablo 2 büklüm duruyor o zamandan beri sürekli hız problemi yaşadım 50 kez arıza kaydı bıraktım ttnete gelip bir kez bile bakmadılar , en sonunda internet tamamen gitti bende superonline a geçmek zorunda kaldım , telekoma kablonun onarımı için dilekçe versem iplerlermi acaba

Superonline'a gecmişsiniz ama o da aynı altyapıyı kullanıyor. Değişen bir sey olmamıştır yani. Daha yuksek hiz aldığınıza gore onceden ttnetten de alabilecekken vermediklerini gösterir. Aslında o donem arasaydınız duzeltirlerdi, neyse..

Ttnete arıza kaydı acmakla hata etmissiniz çünkü aslında hat sahibi telekomdur. Fiziki müdahaleyi Telekom yapar. O yüzden siz Telekom müdürlüğüne giderek ya da web sitesinden arıza kaydı açmalısınız. O zaman ekip gelir, ölçüm yapar. Gerekirse duzeltirler hatları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Superonline'a gecmişsiniz ama o da aynı altyapıyı kullanıyor. Değişen bir sey olmamıştır yani. Daha yuksek hiz aldığınıza gore onceden ttnetten de alabilecekken vermediklerini gösterir. Aslında o donem arasaydınız duzeltirlerdi, neyse..

Ttnete arıza kaydı acmakla hata etmissiniz çünkü aslında hat sahibi telekomdur. Fiziki müdahaleyi Telekom yapar. O yüzden siz Telekom müdürlüğüne giderek ya da web sitesinden arıza kaydı açmalısınız. O zaman ekip gelir, ölçüm yapar. Gerekirse duzeltirler hatları.

küçükbakkalköy telekom müdürlüğüne gerekli başvuruyu yaptım bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poset cay -- 20 Şubat 2015; 10:49:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.