Şimdi Ara

Modeme 2. pc bağlanınca wifi sapıtıyor,kesiliyor ve tek kademe (nokta) çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modeme tek pc bağlıyken herhangi bir kesilme olmuyor. Fakat diğer pc de aynı modeme bağlanırsa iki pc nin de wifi sapıtıyor, özelliklede benimki. Abartısız söylüyorum 1 dakikada 20 kere anlık olarak gidip geliyor. Bazen komple gidiyor düzeltmek için çırpınıyorum. Bazen sırf bu yüzden pc ye restart atmam gerekiyor. En iyi ihtimalle dakkada 20 kez anlık gidiyor ve tekrar otomatik bağlanıyor.

Bu anlık kesintiler sebebiyle internette bile rahatça dolaşamıyorum çok yavaş açıyor ve sık sık net yok sayfayı yenile hatası veriyor. Dolaşmayı bırakalım, download yapıyorsam direk perte çıkıyor. Online oyunlar zaten komple yalan oluyor. Eskiden bu sorunlar yokken 50 pingle oynadıgım oyun 1000 ping, hiç dc vermeyen oyun sık sık dc veriyor vb.

Eskiden aynı modeme 2 pc nin girmesi hiçbir sıkıntı olmuyordu. Ne olduysa son birkaç aydır ortaya çıktı bu sorun.

Ayrıca bendeki pc sadece ilk kademe olan nokta kademesini çekiyor. Bu da son birkaç aydır böyle. Eskiden daha fazla kademe çekerdi. Konumdan kaynaklı değil, aynı yere diğer pc yi getirip deniyorum 4 kademe çekiyor benimki ise tek kademe noktayı çekiyor. Telefonu modem yapıp deniyorum full çekiyor. Modemi ise tek nokta çekiyor. Modemden kaynaklı desem sanmıyorum, diğer pc yi aynı yerden deneyince 4 kademe çekiyor.

2 pc modeme bağlanınca anlık kesilme durumu ve sinyal şiddeti durumu konularında çözüm sağlayabilecek varsa çok iyi olur. Özelliklede kesilme durumunun çözümü çok önemli

Not: 2 side laptop. Kasa sistem değiller.

• ethernette durum nasıl? bence modem pert olma yolunda...
  • zntgowR Z kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.