Şimdi Ara

Modemdeki 10.xx ile başlayan IP sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadir modem arayüzünde baktiğimda IP adresinin 10.xxx ile başladiğini görüyorum bu 10 nerden çikti böyle bilgisi olan var mi.. Ve Speedtest sitesine baktiğimda IP'im normal gibi görünüyo yani 85.xx gibi 88.xx veya 78.xx gibi.. Modemde farkli sitelerde farkli nasil oluyor...

Bu 10 ile başlayan IP nedir nerden çikti, İYİ mi kötü mü nedir hiç bi bilgi bulamadim..

• CGN IP havuzuna düşmüşsünüz. Pinglerinizde artış ve performansda düşüş yaşayacağınız anlamına geliyor. Frankfurt leaseweb sunucusuna bir speedtest atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeroww

CGN IP havuzuna düşmüşsünüz. Pinglerinizde artış ve performansda düşüş yaşayacağınız anlamına geliyor. Frankfurt leaseweb sunucusuna bir speedtest atabilir misiniz?
    Ben böyle ortak bi havuza girmek istemedim ki, ne öyle bi talebim oldu ne de böyle bi durum hakkında bilgilendirme almadim hiç, Bundan nasil çikarim.. Kafalarina göre bişiyler yapmişlar..

Speedtestin eski sitesinde sunucuyu seçip harita üzerinde dolaşarak yapiyoduk ama şuan site yenilenmiş, hangi siteden yapabilirim, Frankfurt sunucusundan testi nasil yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Kasım 2019; 19:40:58 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Change server diyip Frankfurt yazın arama yerine. CGN IP havuzuna ellerinde IP kalmadığı için sokuyorlar.

• quote:

Change server diyip Frankfurt yazın arama yerine. CGN IP havuzuna ellerinde IP kalmadığı için sokuyorlar.
    Frankfurt leaseweb sunucusunu seçip test ettiğimde pingim 64 çikiyo. Hızımda eskisine göre hiç bir fark yok.. Normal evime en yakin istanbul sunucularindan biriyle yaptiğimda pingim 5 çikiyo, hızım yine ayni..
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    O zaman şuanlık bir problem yok. Ama CGN IP havuzundan çıkmak icin müşteri hizmetleriyle konuşmanızı tavsiye ederim.

• quote:

O zaman şuanlık bir problem yok. Ama CGN IP havuzundan çıkmak icin müşteri hizmetleriyle konuşmanızı tavsiye ederim.
    Müsait zamanda bi arayayim şunlari o zaman. Teşekkürler yardim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.