Şimdi Ara

Modem Yapılandırma -YARDIM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evde ki modemi bu yazın köye götürücem.Köye yeni aldık interneti ttnet ki adam yapılandırma falan yapamassan getir yaparım dedi kafam karıştı bunu nasıl yapıcam detaylı bir şekilde anlata bilir misiniz çünkü burdan söküp götürünce orda internetim olmuycak bu yüzden iyice anlamam ve yapabilmem lazım yardımlarınızı bekliyorum.

• berkan254 B kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam;

öncelikle soruyu doğru anladım mı teyit edelim. evde ki kullandığım ttnet modemini köyünüzde ki evde kullanmak istiyorsunuz? wifi ile kullanıyorsanız hiç bi sıkıntınız olmaz kabloları doğru taktığınız andan itibaren modemi kullana bilirsiniz. eğer ethernet ile kullanıyorsanız

köyde ki bilgisayarın işletim sistemi xp kullanıyorsanız, modemin altında ki model no googleye yazarak setup'unu indirip pc kurmanız gerek.eğer windows 7 veya windows 8 ise zaten otomatik olarak görür. en kötü ihtimalle hiç bir şey yapamazsanız modemin reset tuşunu bulun ve cihazı resetleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigoo

merhaba hocam;

öncelikle soruyu doğru anladım mı teyit edelim. evde ki kullandığım ttnet modemini köyünüzde ki evde kullanmak istiyorsunuz? wifi ile kullanıyorsanız hiç bi sıkıntınız olmaz kabloları doğru taktığınız andan itibaren modemi kullana bilirsiniz. eğer ethernet ile kullanıyorsanız

köyde ki bilgisayarın işletim sistemi xp kullanıyorsanız, modemin altında ki model no googleye yazarak setup'unu indirip pc kurmanız gerek.eğer windows 7 veya windows 8 ise zaten otomatik olarak görür. en kötü ihtimalle hiç bir şey yapamazsanız modemin reset tuşunu bulun ve cihazı resetleyin

Aynen hocam doğru Bilgisayarda evdekini götürücem masaüstü win7 modemin kendi kurulum cdsi var o da iş görür dimi

ama direkt pc ye takıp ta çalışabilir internet.hem wifi hem kablolu kullanıcam :)

• berkan254 B kullanıcısına yanıt
    hiç bir sıkıntı çıkmaz o zaman gönül rahatlıyla gidin kullanın, hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.