Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi Lütfen Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DonanımHaber ailesi, 1-2 saat önce konu açmaya çalıştım. Konu açıldı ama mesajım gözükmüyor. Binamıza cumartesi günü altyapı geldi çok şükür. Ve bende artık sabit bir internet almak istiyorum. F/P ve Taahhüt olmadığı için ( Fiber yok ) TurkNet'e bugün başvurdum. VDSL modem alıp 50 Mbps download ve 4 Mbps upload hızı alabileceğimi söylediler. Bu sebeple bana bir VDSL modem lazım. Binada birde terasta eklentimiz var burayada bir router koymak istiyorum. Bana modem ve router tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. İyi akşamlar... sımdıden Tesekkurler



  • merhaba

    Keenetic extra dsl ve air mesh router tavsiye ederim. şu sıralar indirimde kaçırmayın derim....

    incelemek için ; https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Selam Micro77 superonline fiberden muhtemelen ayrılacağım ve Turknet ile millenicom arasında araştırma yapıyorum ve tabi ki modem araştırması da 3 modem seçtim şu anlık aralarında en tavsiye edileni gördüğüm kadarı ile keenetic fakat keenetic extra dsl de fiber desteği var mı göremedim eğer yoksa fiber destekli bir modem arıyorum eğer Turknet den memnun kalmazsam millenicom vs değiştirdiğimde bir daha modem ile uğraşmayım diye. Şimdiden cevap için teşekkürler.
    https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/93007-219127-367177/tp-link-archer-vr400_tenda-v1200_keenetic-extra-dsl/




  • Inrl kullanıcısına yanıt
    merhaba

    öncelikle listeden tendayı hemen kaldırmanızı tavsiye ederim...

    Keenetic extra dsl istenirse " MAC klon yaparak k.adı ve şifre yazarak " , wan ethernet portu ile fiber bağlantısı yapabilirisiniz.
    Modem Tavsiyesi Lütfen Yardım!!
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende modem alacaktım bilgi için teşekkür ederim bende
  • Keenetic candır can. ExtraDSL aldım bütün sorunlarımdan kurtuldum elveda diğer markalar hoş geldin Keenetic
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tamda şu sıralar bahsettiğiniz bu iş ile uğraşıyorum fakat 2 seferdir sonuç hüsran oluyor, konuyla ilgili teknik bilgiye sahipseniz yardım rica ediyorum.

    Pazartesi günü superonline fiber bağlattım ve haliyle dandik bir modem verdiler bende kendi keenetic extra dsl ac1200 bağlamak istedim.(Şifre ve kullanıcı adını tespit ettim, mac clonlama yaptım). Fakat yaşadığım problem apartamnın altında bulunan switchten evime gelen cat6 kabloyu keenetic extra dsl ac1200 1. slota taktığımda (modem içinden atama gerekli atama yapıldı) kablodaki sinyal tamamen gidiyor.Yani aşağıdaki switch e inip bakınca portumun hataya düştüğünü görüyorum ve komple switchi resetlemeden düzelmiyor.
    Kendi modemine takınca superonline in bağlantı yine gelmiyor çünkü keenetic modeme taktığım anda hat kullanılamaz oluyor switch resetlenene kadar (apartman altındaki). düzelmiyor.

    Şuan kendi modemimi fiberde kullanmak benim için hüsranla sonuçlandı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.