Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma ilk internet aldığımdan beri elimde olan pikatel usb modem var o zaman wireless yoktu düşünün yani :)
    Benim sorum şu şimdi ben 2 yıldır falan koçnet kullanıyordum son 1 yıl içinde istesemde taahhütden dolayı kurtulamadım arada 5mpbs hızı gördüğümü bilirim kotalı internette fakat son 2 ay boyunca falan 2 mpbs hızla kullandım 5-6 mpbs hız verdiler modem sürekli tırt oluyordu..

şimdi ttnete geçtim (8mpbsye kadar sınırsız) ondada şu an 2mps hız verdiler normalde 50gb akk aşıldığında 3 mpbsye düşürülüyor hız o derece yani :)

bende artık bir modem alayım diyorum 100-120 liraya kadar tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar modem düzelince hız artmazsa ttnetle konuşurum diye düşünüyorum sizcede modemin etkisi çokmudur hız olayında birde ttnet haritadan incelediğimde max hız 7mpbs kaldırıyor sokak..

• Merhaba ,

İleriye dönük bir modem almak isterseniz vdsl uyumlu modem tavsiye ederim. Ancak gerek yok adsl yeter derseniz tp link ,airties alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mayıs 2013; 14:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba ,

İleriye dönük bir modem almak isterseniz vdsl uyumlu modem tavsiye ederim. Ancak gerek yok adsl yeter derseniz tp link ,airties alabilirsiniz.

Teşekkürler vdsl ne işe yarıyor ya :) ileride belki tekrarda alabilirim şu an aşırı para vermek istemiyorum dediğim gibi 100-120 lirayı geçmesin şunu iyi buldum ama yorumlar falan ne dersiniz ?
    Zyxel P660

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Coskun

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba ,

Teşekkürler vdsl ne işe yarıyor ya :) ileride belki tekrarda alabilirim şu an aşırı para vermek istemiyorum dediğim gibi 100-120 lirayı geçmesin şunu iyi buldum ama yorumlar falan ne dersiniz ?
    Zyxel P660

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/asus-dsl-n12u-dsl-n12u-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=58765

veya

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n12e-dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616

bu arada DSL-N12U'nun kasası değişti yeni versiyonda sitede resim eski ama esas üründe muhtemelen DSL-N12E ile benzer tasarımı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.