Şimdi Ara

Modem Soğutması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim modem de ısınıyodu edimax usb modem 8 cm lik fanı delikleri var ona göre koydum

hava akımı iyi oldu şimdi ısınmıyor....
  • quote:

Arkadaşlar bu sayfanın bir alt topic'inde bende aynı konu üzerine soru yazmıştım...
    Benim modemde fazla ısınıyor. Geçende bağlantım kesildi sorunu başka yerlerde aradım telekomdan bir sorun yok sizin bağlantınızı göremiyorum cevabını aldım, hatta elemanlar geldi sorunun modemin ısınmasına bağladılar. Ve bencede haklılar modeme dokunulmuyor bile. Onlar bunu topraklamaya falan bağladı orası saçma tamam da...
    Bende soğutma konusunda arkadaşlarla hemfikirim, modemi soğutmanın yollarını arıyorum.
    Ev yapımı küçük bir sistem tasarımı veya piyasa malı bir soğutma olabilir.
    Madem böyle bir sorunu yaşayan arkadaş çok bu topic e şöyle güzel bir sistem tarifi yapalım.
    Fan , b.levha , su....
    Artık bişiyler yapacaz sokaktan bulmuyoruz modemi

bu ısınmadan problem yaşayan kullanıcı gercekten çok .. piyasada 5 ytl cıvarı metal bloklu kuçuk fanlar var. garantı kapsamında yapılabılecek tekşey bu>modem garantisi< bişekılde montele başka turlu olacak bişey aklıma gelmıyor.

• Hakikaten merak ediyorum, ısınmadan dolayı modemi bozulan varsa beri gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Hakikaten merak ediyorum, ısınmadan dolayı modemi bozulan varsa beri gelsin.

modemi bozulan tabiki yoktur sorun ısınmadan dolayı performans düşüklügü ve baglantı kopması
  • benim modem 2 yıldır dik duruyor ve bi sorunla karşılaşmadım sadece bi keresinde ethernet kablosundan babam voltaj verince yandı modem garanti değiştirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.