Şimdi Ara

modem sinyal kalitesi yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde turksat uydu net 5mbit kullanıyorum ve wireless içinde tp-link wr-841nd modelini kullanıyorum ama router evin en ön cephesinde ve ben en arkda odadatım 3 duvar 3 kapı rada ne ararsan var 3-4 diş cekiyor gözüküyor ama odanın arka cama yakın köşelerinde laptopu alsam bazen çekmiyor bu pek sorun değil ama birde ps3 oyun esnasında kopuor psü yer değiştirmem koltuğun üstüne filan koymama gerekiyor koltukda 1 metre önde max. bu sorunu 1 adet tp-link 8dbi lik bi anten alarak çözebilirimiyim yada başka bir önerisi lolan arkadaş varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

evimde turksat uydu net 5mbit kullanıyorum ve wireless içinde tp-link wr-841nd modelini kullanıyorum ama router evin en ön cephesinde ve ben en arkda odadatım 3 duvar 3 kapı rada ne ararsan var 3-4 diş cekiyor gözüküyor ama odanın arka cama yakın köşelerinde laptopu alsam bazen çekmiyor bu pek sorun değil ama birde ps3 oyun esnasında kopuor psü yer değiştirmem koltuğun üstüne filan koymama gerekiyor koltukda 1 metre önde max. bu sorunu 1 adet tp-link 8dbi lik bi anten alarak çözebilirimiyim yada başka bir önerisi lolan arkadaş varmı ?

slm.
    windsurfer yaparak sinyali istediğin yöne yönlendirerek sorununu çözebilirsin.
    http://www.wifi-turk.com/makale-40-windsurfer-nasil-yapilir.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.