150 lira bütçe var ki daha az olursa iyi olur kablosuz modem lazım ama ne alıcağımı neye göre seçiceğimi bilmiyorum benim şuan kullandığım modemde portlar yönlendirilmediği için + upnp ayarları (eski baya) çok uğraştım her yolu denedim olmuyor oynadığım oyunda bu yüzden başkaları ile giremiyorum bu ayarlar ayarlanmadığı için hata veriyor
Modem markası: ZyXEL P-660W-Tx SERIES
Hocam online oyun oynuyorsan Airties 5442 kullanabilirsin. 300mbps Bütçene göre güzel modem.
öneri için sağ ol ama birkaç sorum olucak bu modem fiber desteklimi değilse fiber destekli önerirmisin (fiyat çok fark etmicekse ) şuan fiber değil ama geçebiliriz.
Bunda fiber yok hocam, Hem fiber hem VDSL hem de ADSL destekleyen model AIR-5650. Fiyatı 199 TL'ye kadar düşüyor bazen.
bluesky_B
kullanıcısına yanıt
o da çok pahalı kacıyor heralde yukardakini alıcam sağ ol teşekürler
bende sana hem adsl hem vdsl hemde ether wan destekli bir modem öneririm 300 Mbps kablosuz hıza sahip usb den dosya ve yazıcı paylaşımıda yapıyor fiyat sana uygunmudur bilmiyorum fakat bu modemi aldıktan sonra herhalde bir 10 yıl değiştirmezsin.