Şimdi Ara

Modem internete bağlı değilse modem arayüzüne girilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem internete bağlı değilse modem arayüzüne girilebilir mi ? Yani internet explorer veya mozilla chorme vs gibi yerler dısından modem arayüzüne girebilirmiyim ?

• İnternet bağlantısı olmadan herhangi bir tarayıcıyla(Chrome, Firefox, İE) kablolu veya kablosuz(wireless açıksa) giriş yapabilirsin.
  • Her modeme göre farklı olabilmekle birlikte adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak deneyin. Olmazsa modem marka modeline göre nette bulabilirsiniz modemin local erişim ip'sini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sorunu tam olarak anlatayım.2 modemi birbirine bağladım ayarlarınıda yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım.Elimdeki modemlerin biri airties digeri tplink.Tplinkin access point ozelligini kullandım yani asıl internete baglı olan modem airties.Tplink airtiesa baglanıp internete tplinkten giriyorum.Fakat suanda 198.168.1.1 yazdıgımda airties modemin arayuzune baglanıyor.Bu sebeple tplinke şifre koyamıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Pc ne bağlıysa girersin
  • Girilmiyor hocam forumlarda arastırırsanda boyle bi sorun mevcut... ama çözen yokk..
  • somebody14 S kullanıcısına yanıt
    Tplinke sabit ip ver, mesela 192.168.1.254
    Ağ geçidine de 192.168.1.1
    Maske 255.255.255.0

Browsere 192.168.1.254 yazınca tp ye, 192.168.1.1 yazınca airtiese girersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim tplinkin arayuzune giremiorm iste modemi resetlesede airties a baglanıo :D garip bi durum :D
  • çözümü bulan varmı bu soruna acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.