Şimdi Ara

modem ile access point ip si aynı yapılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • odadan odaya geçince wifi en yüksek sinyali direk yakalasın el ile az olan sinyalden yüksek sinyale geçmek zorunda kalmayalım... örneğin odadan salona geldim sinyali az da olsa çektiğinden wifi kopmuyor ama verim düşüyor manuel olarak access pointi seçmem ve yüksek olan yakınımdaki sinyale geçmem gerekiyor bunu otomatik saylayabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Galaxy S4 - LG 55 LW5500 - iPad3 64GB 4G - iPhone4 32GB - Samsung i900 Omnia ASUS M4A785TD-V EVO (orj.fanını söküp 12cm fan taktım) artık ses yok :-) - Amd Phenom 2 X4 965 8MB Black ED. - SAPPHIRE HD 7850 2GB OC GDDR5 - 8 GBKingston [4x2GB] 1333Mhz DDR3 (ganged) - 2x RAID Samsung [750GB] Sata2 7200Rpm 32MB - Thermaltake kasa 430w
  • wifi ismini aynı yapman gerek ip ile alakalı değil xiaomi reapeter mi wifi2 ile roamaning açınca o dediğin oluyor... hatta 2 farklı wifi ağında en güçlüsüne otomatik bağlanması gerek? bende salonda başka wifi ağı kullanıyorum...
  • İki cihazın wifi adı ve şifresi birebir aynı olsun. Tekrar olmaz ise ap nin ip blogunuda aynı bloğa ayarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.