Şimdi Ara

modem device on high definition audio bus sorun lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende dell marka inspiron 6400 var yeni formatladım pc i acınca donanım yuklenme sihirbazı cıkıyor sonra araç çubuklarının orda modem device on high definition audio bus hata veriyo donanımınız dogru yuklenmemiş olabilir falan yazıo bu durumu nasıl çözebiliriz bi yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

Arkadaslar bende dell marka inspiron 6400 var yeni formatladım pc i acınca donanım yuklenme sihirbazı cıkıyor sonra araç çubuklarının orda modem device on high definition audio bus hata veriyo donanımınız dogru yuklenmemiş olabilir falan yazıo bu durumu nasıl çözebiliriz bi yardım ederseniz sevinirim

acer ile dell aynı bilgisayar aynı firmanın. bende acer var. aynı sorun bende de oluyordu. çözdüm.

tüm driverlarını yüklemen gerekiyor.

özellikle sorun benimkinde foxconn modem driver da idi. ve onu yükleyince sorun kalkıyor. sende de aynı mı bilmiyorum ama modem driverını mutlaka yklemelisin. bakmaya çalııcam seninkini bulursam atarım linkini.

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozd

quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

Arkadaslar bende dell marka inspiron 6400 var yeni formatladım pc i acınca donanım yuklenme sihirbazı cıkıyor sonra araç çubuklarının orda modem device on high definition audio bus hata veriyo donanımınız dogru yuklenmemiş olabilir falan yazıo bu durumu nasıl çözebiliriz bi yardım ederseniz sevinirim

acer ile dell aynı bilgisayar aynı firmanın. bende acer var. aynı sorun bende de oluyordu. çözdüm.

tüm driverlarını yüklemen gerekiyor.

özellikle sorun benimkinde foxconn modem driver da idi. ve onu yükleyince sorun kalkıyor. sende de aynı mı bilmiyorum ama modem driverını mutlaka yklemelisin. bakmaya çalııcam seninkini bulursam atarım linkini.

saygılarımla...

çok teşekkür ederim inş halledebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.