Şimdi Ara

Modem Arayüzüne Doğru Şifre ile Giremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu modemi anlamadım ne kadar ilginç bir şey bu ya ? Eskiden Tp link kullanıyordum böyle sorun yaşamadım. Şimdi türk telekomun verdiği zyxel marka modem kullanıyorum genel olarak bir sorunu yok ama bir ay önce reset attım tekrar kurdum bu arayüz şifresini değiştirdim ve kağıda yazdım ve bugün gireyim dedim arayüze kullanıcı adı ve şifreyi doğru girmeme rağmen kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor ? bu iki kez oluyor birde bayağı önce girmiyordu reset attım hemen anında giriyordu ama aradan uzun süre geçince onuda denemiştim yine doğru girmeme rağmen hatalı şifre veya kullanıcı adı diyordu

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik açısından, modemi resetleyip, güncel firmware güncelleyerek yeniden kurulum yapmayı denemenizi tavsiye edebilirim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Güvenlik açısından, modemi resetleyip, güncel firmware güncelleyerek yeniden kurulum yapmayı denemenizi tavsiye edebilirim ancak.

Ya işte hocam elle konfigüre edecemde türk telekom rahat bırakmıyor ki hemen reset atınca otomatik kendi kurulum yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Güvenlik açısından, modemi resetleyip, güncel firmware güncelleyerek yeniden kurulum yapmayı denemenizi tavsiye edebilirim ancak.

Birde hocam Güvenlik açısından derken ? Nasıl yani ne gibi ? Yani birisi arayüze mi girer diyorsun..?

• Darknight-96 kullanıcısına yanıt
    Olasi guvenlik aciklarina ve buglara karsi bilhassa network cihazlarini guncel tutmak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.